Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Master Bedroom + Pikkusiskon oma nurkkaus

Vieläkö te jaksatte näitä mun sisustuskuvia? I hope so, sillä meinaan näyttää teille vielä meidän yläkerran päämakkarin (kuvassa harmaalla), jossa sijaitsee myös Pikkusiskon 4v. oma nurkkaus. Meidän makkari on talon suurin ja sen ikkunat ovat aamuaurinkoon päin. Ikkunoita on kahdella seinällä ja kahdella muulla seinällä onkin sitten ovia. Oma käynti kylppäriin on luksusta ja myös vaatehuone on tervetullut lisä. Parisänkymme on 180 cm leveä, joten toisesta yöpöydästä oli luovuttava, jossa Pikkusiskon sänky mahtui parisängyn + seinän väliin.

Pikkusiskon sänky on minun vanha perintösänkyni 70-luvulta. Tuolloin se oli muodikkaasti kirkkaankeltainen, mutta on nyt saanut ylleen valkoisen maalin. Huoneessa sijaitsee myös Pikkusiskon oma pieni työpiste värikynineen. Lisäksi huoneessa on pieni valkoinen matka-tv, sekin lapsuuden kodistani. Leluja löytyy monesta paikasta mm. yläaulasta, vaatehuoneen alatasoilta sekä yläkertaan johtavien portaiden alta, mikä on meillä yllättävän suosittu leikkipaikka ;) Mutta itse tykkäisin, jo pelkästään siivouksen kannalta, että tavarat olisivat yhdessä huoneessa -- ja vaikka Pikkusiskon ihan omassa huoneessa.

Makkari on siis meidän Master Bedroomimme ja sisustettu pääosin valkoisella ja harmaalla. Yöpöydät, lipasto ja pyöreä peili ovat Ikeasta, valkoinen keinonahkatuoli löytyi heinäkuussa Kodin Ykkösen poistomyynnistä ja sille on meillä parikin. Kiva idea uudistaa Malm-lipasto, on hankkia siihen maitolasikansi (löytyy samasta paikasta). Antaa modernille lipastolle viehkon lisän glamouria ;) Päiväpeitto ja tyynyt meillä olivat ennestään, samoin pöytälamput ja pyöreä matto. Sängynpääty on omatekemä. Vanerilevy on topattu vanulla ja päällä on kangashuppu. Edellisessä kodissamme se oli mustaa puuvillasatiinia, nyt rauhoittava valkoinen.

Kolme ikkunaa + kolme ovea tekevät huoneesta haasteellisen sisustaa. Lisäksi Pikkusiskon tarpeelliset tavarat pitää saada mahdutettua joukkoon. Hienosti ollaan kuitenkin saatu kaikki mahtumaan, ilman että olisi täyteen ahdetun tuntuista. Mutta saas nähdä, koska joku erehtyy yöaikaan näistä ovista... Allekirjoittanut nimittäin harrastaa unissakävelyä ;)

Kivaa uutta viikkoa!

-Sally-

3 kommenttia

 1. Huyvinhän sinne makkariin mahtuu tuo pikkusiskon maailmakin!
  Onkohan noita peilejä viel ikeassa !?
  Toi ovijuttu toi mieleen lapsuusmuistoja :D Kaveri oli yökylässä meillä,ala-aste ikäisinä,senmallinen kaveri joka pissii seisaaltaan.
  Meillä myös ovia vähän liikaa ja pieleen meni, vaatehuoneen nurkkaan kävi unissaan pissit heittämässä :D
  Kyl sitä nolotti !
  Iloista päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Riitta: Olipas melkoinen tarina ;) Sitä henkilöä ei tainnut kuitenkaan naurattaa, joka siivosi aamulla sotkut..

  Kyllä tuota pyöreää peiliä pitäisi vielä olla Ikeassa. Nappaa ihmeessä mukaasi!

  VastaaPoista
 3. Tuohon aiempaan postaukseen voin vain todeta, että mieli tosiaan muuttuu. Meilläkin on ollut vaikka minkä väristä sisustusta, pahinta oli varmaan se keltainen kausi 90-luvulla :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★