Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Olkkarin syysilme


Meillä oli kesän ajan valkoinen puuvillamatto olkkarissa. Pikkuiset jalat eivät vaan olleet aina aivan puhtaat, kun niin innoissaan ulkoa juostiin sisälle kertomaan, että uuden kodin pihapiiristä on löydetty kavereita ;) Niinpä matto oli jo näin syksyn alettua hieman nuhjuisen näköinen ja iltojen viiletessä tuntui, että olisi mukava saada varpaiden alle jotain pehmeää + ehkä hieman kontrastia kokovalkoiseen sisustukseen..


Kuten huomaat, niin ennakkopohdintoina luonnollinen värivalinta uudeksi matoksi oli harmaa, sillä olen niiiiiin tykästynyt valkoisen + harmaan liittoon.  Olkkarin vuolukivitakan eläväinen kivipinta + olemassa olevat sisustustavarat mielessä lähdettiin siis matto-ostoksille.


Kodin ykkösessä oli viikonloppuna matot sattumoisin -30% ja sieltähän tämä sitten löytyikin ;) Tykkään! Piristysväriksi sisustukseen lisäilen vielä syksyn mittaan ripauksen amerikanlipustakin tuttua punaista.. 

Oi ihana syyskuu
Kivaa uutta viikkoa!

-Sally-

10 kommenttia

 1. Kyllä voi yksi matto muuttaa huoneen ilmettä niin paljon! Tykkään minäkin! (ja innolla odotan meidän uutta mattoa)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mahtavan näköinen. Pehmyt ja tuo väri on tosi passeli. Itsekkin olen ruvennut katselemaan "sillä silmällä" harmaata.

  VastaaPoista
 3. Kauniilta uusi matto näyttää <3 Ja tosiaan meilläkin koettu nuo likaiset jalkapohjat kesäisin monestikin valkoisella matolla!!! =D

  VastaaPoista
 4. Hieno muutos pienellä vaivalla ja ryhdittää kivasti valkoista ilmettä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis matto ja sopii tuohon nii-iin hyvin!!

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttää!<3
  Meillekkin kotiutui tänään uusi harmaa matto!

  VastaaPoista
 7. Ihana harmaa matto!!Harmaan ja valkoisen yhdistelmä on kiva,itse olen hurahtanut tähän värimaailman täysin:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista kommenteistanne ;) Köyhäinhopeiset kynttilänjalat rimmaa myös hyvin harmaan maton kaverina! Eikä matto ole yhtään arkisen harmaa, ei ollenkaan. Kuka kumma sellaisen sanonnan on oikein keksinytkään? Ja Ektorppeihin oli ainakin keväällä vielä saatavilla harmaita irtopäällisiä.. Pitääpä kurkata Ikean sivuille seuraavaksi ;)

  VastaaPoista
 9. Hei! Mistä olet löytänyt tuon valkoisen puuvillamaton? Mahtavan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Mallu. Lämmin kiitos viestistäsi :) Valkoinen puuvillamatto on Ikeasta "Erslev" 140 x 200 cm, hinta 24,95 eur! Löytyy myös hieman suurempana, muistaakseni hintaan 39,95 eur. Väri on mukavan valkoinen, ei liian steriili ja arka.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★