Sisustus & lifestyle since 2009

Search

10-vuotis hääpäivä ♥ The Lamp Hotel
Lomamatkalla juhlistimme 10-vuotis hääpäiväämme kauniissa boutique hotellissa nimeltään The Lamp Hotel. Suosittelen ehdottomasti tätä upeasti sisustettua hotellia, joka sijaitsee Ruotsin Norrköpingissä, vain reilun tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Hotelli on melko uusi, sillä se on avattu elokuussa 2011. Sen 47 huonetta, käytävät, aulatilat sekä sisäpihan marokkolaishenkinen terassi on sisustettu aistikkaasti ja erittäin hyvällä maulla. Valaistus ja valaisimet ovat tässä hotellissa tärkeässä roolissa ja siitä kertoo hotellin nimen lisäksi ravintolasalin katseenvangitsijana seisova monimetrinen jalkalamppu.

Hotellin sisustuksessa on yhdistetty kiinnostavalla tavalla silkkiä ja samettia teolliseen industrial tyyliin. Sementtilattia, rouheat pöydät ja jyhkeät parrut luovat tyylikkään kontrastin sametilla verhoilluille istuimille, joiden upottava pehmeys on miltei verrattavissa hellään hyväilyyn. Suuret peilit ja kauniit valaisimet viimeistelevät lopputuloksen, joka tarjoaa herkkupaloja romantiikan nälkään. Onnistuin kuvaamaan nämä kauniit tilat heti aamiaistarjoilun jälkeen, sen vuoksi vain harvassa kuvassa näkyy asiakkaita. Vinkkinä, että hotellin ravintolaan kannattaa tehdä pöytävaraus, jotta varmasti mahtuu illastamaan.

Illan hämärtyessä mekin pukeuduimme parhaimpiimme ja valmistauduimme illalliselle The Lamp hotellin Ardor ravintolaan. Miestarjoilijat olivat tyylikkäitä, ruoka erinomaista ja lapsetkin käyttäytyivät mallikkaasti. Olen suunnattoman ylpeä saadessani jakaa perheeni kanssa tämän hotellin taianomaisen ilmapiirin ja viettää rakkaani kanssa ikimuistoisen 10 v. hääpäivän juuri täällä.

♥♥ Sally

3 kommenttia

 1. Voi, onnea teille kyyhkyläisille! Ihastuttava hotelli ja kaunis pari, perhe. Tulipas hyvä mieli!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 10v hääpäivän johdosta! Ihanaan kohteeseen olette kyllä päässeet...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut teille!
  Onpa mukavan nakoinen hotelli! Hyva tietaa jos satutaan sinne pain. Skavstan lentokentta taitaa olla just siella suunnalla, mikali oikein muistan.Meilta paasee aika kehnosti lentamaan suoraan Tukholmaan, mutta Skavstaan paasee.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★