Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Homeawayn kautta Tanskassa

Pari viikkoa sitten pakkasimme lapset ja laukut autoon ja hurautimme Ruotsin läpi Tanskaan. Näin siis kaikessa lyhykäisyydessään. Todellisuudessa matka vaati hieman enemmän esivalmisteluja mm. majoituspaikkojen sekä lapsille sopivien matkakohteiden suhteen. Legolandin tietävät kaikki, mutta mitä muuta Tanska tarjoaa?


Alunperin Tanskan reissu taisi olla meillä puheissa ensimmäisen kerran jokunen vuosi sitten ja villein ajatus vielä tänä keväänä taisi olla kodinvaihto viikoksi tai pariksi jonkun tanskalaisperheen kanssa. Päädyimme kuitenkin vuokraamaan Kööpenhaminan kainalosta rantahuvilan viikoksi. Siispä auto laivaan ja E4 moottoritietä Ruotsin läpi Kööpenhaminaan. Liki 700 km taittui sujuvasti yhtenä päivänä, sillä liikennejärjestelyt Tukholmasta etelä-Ruotsiin ovat todella miellyttävät. Muutama taukopaikka matkalla ja yöksi hotelliin. Ainakin meidän muksut 5, 9 ja 11v. jaksoivat hienosti koko pitkän ajopäivän. Hotelliaamiaisen jälkeen oli vuorossa Ruotsia ja Tanskaa erottavan Juutinrauman salmen ylitys liki 8 km pitkää huikeaa siltaa pitkin, jossa nopeusrajoituskin oli hurjat 110 km/h.Ei siis aikaakaan, kun edessämme aukesi Tanska, tuo Skandinavian helmi. Ja pian nuo jyhkeästi ilmaa halkovat siltapilarit vaihtuivat rantahuvilan pyöreisiin kattomuotoihin ja lapset juoksivat kilpaa valkoisella rantahiekalla..

-Sally-

5 kommenttia

 1. Minä! ....koska ensi viikolla meillä ohjelmassa Tanska <3

  VastaaPoista
 2. Ooh mikä huvila!! No ehdottomasti lisää kuulumisia!!:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluan kuulla lisää! Ja lisää kuvia huvilasta...

  Itsekin olen miettinyt tuota Legolandia (+ jotain muuta), kun lapset vaan olis vähän isompia. Eli ehkä jo ens kesänä tai sitten vasta seuraavana. Katsotaan mitä kerrot ;)

  VastaaPoista
 4. Minä ainakin odotan innolla lisää matkaraportteja. Majapaikkanne on ollut aivan mieletön !

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★