Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Terveiset Tanskasta!


Terveiset kauniista Tanskasta! Upea kaksiviikkoinen maassa, joka teki lähtemättömän vaikutuksen. Ajo Ruotsin läpi sujui hienosti, Juutinrauman sillan ylitys oli elämys ja Kööpenhaminan kainalosta varaamamme rantahuvila oli juuri kaikkea sitä, mitä odotimmekin. Pala sydäntäni jäi noille upeille valkoisille hiekoille, rantabulevardille, meren taa sukeltavaan auringonlaskuun.. Kaihoisana muistelen noita menneitä päiviä. Kolme muistikortillista valokuvia ja 16 matkalta ostamaani sisustuslehteä helpottavat onneksi hieman ikävää ja viimeistään huomenna lataan Sally*s facebook sivuille (klikklik) matkakuvia teidänkin ihasteltaviksi. Myös blogijuttuja on luvassa, joten pysy mukana!

-Sally-


6 kommenttia

 1. Kuulostaa ihan mahtavalle reissulle, ihana odottaa kuvia:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli mahtava :) Latasin jo facebookiin kuvia. Pääset sinne tämän sivun oikeasta reunasta. Terkuin Sally

   Poista
 2. Nopsasti se pariviikkoinen kului. Odotan vesi kielellä näitä blogipäivityksiä. 16 sisustuslehteä varmasti auttavat ensihätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian nopsasti se kului.. Pala sydäntäni jäi Tanskaan.

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen reissu teillä, kuvia odotellessa! Meillä keittiö on valmistunut, sun täytyy tulla blogikylään katsomaan :) http://fredrikajohnson.blogspot.fi/2012/06/keittio-jalkeen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta! Kävinkin teillä jo eilen kurkistelemasa ;) Ja tosi kivalta ja avaralta näytti. Ei uskoisi samaksi keittiöksi.

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★