Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tätä et tiennyt minusta

Mia blogista Willa Olivia muisti minua haasteella jo toukokuussa. Nyt on sopiva hetki vastailla näihin kysymyksiin:1. Jos saisit matkustaa ihan mihin tahansa, mikä olisi kohde ja miksi?

No jos ihan mihin tahansa, niin tahtoisin varmaan oikeasti kiertää maapallon ympäri ja nähdä kaikki kiehtovat mantereet. Suurkaupungit Lontoo, Pariisi, New York, Los Angeles, Buenos Aires, Rion valkoiset hiekkarannat, Hawaiji..


2. Jos joutuisit autiolle saarelle, mitä ottaisit mukaan?
(huom. mokkula ei toimi tällä saarella)


Hmm, ottaisin sitten varmaankin mukaan mieheni ;)


3. Mikä on mielestäsi ärsyttävin kotityö?

Kotityöt on ihan kivoja, sillä yhteiseksi hyväksi on mukava raataa. Mutta vastaan silti että sälekaihtimien peseminen. Onneksi sitä ei tarvitse tehdä kovin usein.


4. Onko sinulla fobioita, ja jos on, niin mitä?

Juu, pelkään ihan kamalasti korkeita paikkoja! Maailmanpyörä on mulle ihan kauhistus..
5. Suosikki vuodenaika, ja miksi?

K-e-s-ä.
Kun aurinko paistaa siniseltä taivaalta, hiekka pursuaa varpaitten väleistä ja tuuli leuhuttaa tukkaa, on vaikea kuvitella, että maailmaan mahtuisi mitään ikävää.


6. Paheesi?

Saatan sauhutella kerran kesässä Al Capone pikkusikarin hyvän aterian päätteeksi..


7. Lemppariruoka?

Häränpihvi, jossa on paljon pippuria.


8. Onko sinulla ollut lapsena unelma ja onko se toteutunut?

Jo pienenä tyttönä suuri haaveeni oli saada joskus tulla äidiksi. Hoidin innokkaasti nukkevauvojani, joiden nimet olivat Hannamari ja Eveliina. Tulin ensimmäistä kertaa äidiksi 21-vuotiaana ja nyt meitä on siunattu jo neljällä ihanalla lapsella.


9. Kuinka paljon kulutat rahaa itseesi kuukaudessa?

Mä tunnustan, että kulutan hirmu vähän rahaa itseeni, sillä olen ihan "luomu". Mulla ei siis ole lisukkeita, pidennyksiä ym. Meikkaan maltillisesti, ostan klassisia vaatteita, käytän vettä, saippuaa ja niveaa. Itseään pitäisi kyllä hemmotella paljon useammin, sillä sen kyllä tuntee monesti ansainneensa. Käykö teille koskaan niin, että kun lähdette shoppailemaan tarkoituksena löytää jotain kivaa itselle, niin tulettekin kotiin kassi täynnä kaikkea ihanaa vain lapsille? Mulle käy usein nimittäin just niin!


10. Tumma ja tulinen vai vaalea ja hikinen?

No jos on pakko valita, niin näistä kahdesta sitten vaalea ja hikinen :)


11. Mitä teet 10 vuoden kuluttua?

Asun toivon mukaan itse suunnittelemassamme talossa, teen työtä jota rakastan ja saan iloita aikuisten lastemme pesänrakennuspuuhista.


-Sally-

3 kommenttia

  1. Tämä oli tosi kiva! :) Mulla kans kauhea korkeanpaikankammo ja maailmapyörään mua ei sais ikinä! Hyvä kun näsinneulaan suostuin menemmään yks kesä, sillä pelkään myös hissejä! :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja! Kieltämättä kaihtimien putsaus on työlästä hommaa. Siihen pitää kyllä ihan erikseen tsempata. Toivon, että unelmasi toteutuu!

    VastaaPoista
  3. Ihanasti kirjoitettu ! :) :) Hauska lukea näitä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★