Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KEEP CALM AND SHOP
..otsikon mukaisesti pysyttelin tyynenä ja rauhallisisesti jatkoin shoppailukierrostani Kodin Ykkösessä, vaikka nämä värikkäät tavarat saivat ihon miltei kananlihalle. Värikkäät jätsikupit ja muffinivuoat mä vielä ymmärrän, samoin noi kivat satukirjan näköiset säilytysrasiat lastenhuoneeseen. Mutta kuka oikeesti ostaa puutarhatonttukynttilöitä tai tollasen paperimassasta valmistetun ison sarvikuonon pään seinälleen?


Onneksi esillä oli myös kaunista maalaisromantiikkaa. Ja hauska huomata, miten sininen vyöryy sisustukseen, aivan kuten Tukholman huonekalumessuilla helmikuussa nähtiin ;)

-Sally-
13 kommenttia

 1. Ihana toi sun kommentti noista puutarhatonttukynttilöistä...ihan sieluni silmin näin tontturessujen pään palamassa meidän takapihan pöydällä :D :D :D

  Juu, sininen on tulossa. Tuossa pari kuukautta sitten tein yhden värisuunnittelun new england-tyyliä kaipaavalle; farkkusinistä tuli tehosteseinään ja vaalean greigeä muihin seiniin. Asukkaan valkoiset sohvat ja RM:n sohvapöytä sopivat tilaan kuin nenä päähän.

  Heinäkuun loppuun mennessä sitten kuohuviineillään...jookos?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mutta oikeesti, toi sarvikuono oli ihan hirwee!! Sininen sen sijaan oli pitkään mun "sielun väri". Heinäkuu ja kuohuva kuulostaa kivalta! Voidaan vaihtaa Köpiksen kuulumisetkin sitten samalla ;)

   Poista
 2. Heh, tommonen kyltti missä sanotaan, että kotini oli siisti viime viikolla että sori vaan että missasit ;) Tosin modernimpana versiona sopisi kotiini paremmin!

  VastaaPoista
 3. No ei kukaan voi ostaa seinälleen tuollaista päätä saatika puutarhatonttuja, ne on niiiiiin kamalia, yöks :D!! Noi kaikki tuolinpäälliset vois kävellä meille NYT-HETI, varsinkin toi farkku ja tähti :)

  VastaaPoista
 4. Tuntuisihan se pahalta syttyttää tonttuparka liekkeihin :( Samanlainen olo mulle tulee jouluisin esimerkiksi pukki-, enkeli- ja porokynttilöiden kanssa.

  VastaaPoista
 5. nyt on pakko kysästä että missä Kodin 1 olet vieraillut?!? Meillä päin en ole noin herkullisiin esille panoihin törmännyt!!!!!

  Katih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Tampereellahan minä ; ) Hauskaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos;) täytyy siis lomalla ajella sille suunnalle:)
   Ihanaista viikonloppua myös sinne!

   Katih

   Poista
  3. Tampereella on 2 Kodin Ykköstä. Lielahdessa ja Turtolassa. Nämä kuvat napattu Turtolassa :) Mukavaa kesää ja lomaa!

   Poista
 6. Kauniita juttuja tullut Kodin Ykköseen! Olin juuri Lontoossa, ja siellä noita Keep Calm -jamitäikinä- -juttuja riitti joka puolella, mutta silti en ole kyllästynyt niihin yhtään vaan hullaannun aina vain! Ostin kentältä vaaleanpunaisen Keep Calm -mukin, kyllä kelpaa kahvitella!

  VastaaPoista
 7. Sininen kyllä tekee näköään tänä keväänä tuloaan. Itse olen ehdoton musta-valkoisen kannattaja sisustuksessa. Mutta kummasti silmää on alkanut miellyttämään myös sininen joissain pikkujutuissa. Saa nähdä tuleeko kotiin tänä keväänä jotain sinistä.

  VastaaPoista
 8. Katotko yhtään paljon toi makso, siis se sarvikuonon pää? Varmaan hirveitä hintoja tollasesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ällötys maksoi 169 euroa! Enkä kyllä keksi ketään, joka ostaisi sellaisen - ja vieläpä tohon hintaan ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★