Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sisustusmatkalla Tanskassa: Kirpputorit

Tanska on kirppisten luvattu maa! Mekin metsästimme Tanskan reissullamme "loppemarked" kylttejä, sillä halusimme käydä paikoissa, joissa paikalliset asukkaatkin käyvät emmekä viettää pelkkää turistielämää. Maassa maan tavalla eli parhaiten löytää menomestat + kivat shoppailu- ja ruokapaikat, kun seuraa, missä paikalliset ihmiset tykkäävät käydä ;) Ja tanskalaiset tykkäävät käydä kirpputoreilla + järjestää pihamyyjäisiä!


Den Blå Hal

Wanna-be-tanskalainen!

Nämä ekat kuvat ovat Den Blå Hal nimisestä kirppishallista Kööpenhaminassa. Iso ja siisti ja myynnissä mm. paljon ihania huonekaluja sekä erikoista keräilytavaraa lukituissa lasivitriineissä. Paikasta kertoo paljon myös se, että lattioilla oli itämaiset matot eikä ilmassa leijunut lainkaan kirppiksille tyypillistä tunkkaista ominaishajua. Itsekin teimme joitakin löytöjä. Pikkusisko 5v tahtoi välttämättä itselleen Tanskan lipun, jonka hinta oli 10 Tanskan kruunua eli 1,40 euroa. Itselleni löysin ekassa kuvassa olevan suloisen vanhan pyykkilaudan + Coca Cola keräilytavaraa (tanskankielisillä mainosteksteillä tietenkin). Jean Paul Gaultier Cokis-pullot ovat peltiä ja ne ostin tanskalaisesta supermarketista.


FrederiksbergKesälauantaisin Köpiksen Frederiksbergissä järjestetään suuri ulkoilmakirppis. Ystäväni Stina vinkkasi tästä minulle jo etukäteen, niinpä suuntasimme auton keulan sinne. Suuri torialue oli täynnä hyväntuulisia myyjiä + ostajia ja parkkipaikkaa saikin tovin etsiskellä. Hengailtiin täällä tanskalaisten seassa ja ostinpa yhdestä pöydästä 10 kappaleen nipun tanskankielisiä Aku Ankkoja 70-luvun alusta (siis katsokaa: Super-Hessu ja Moby Ankka!). Ilman tanskalaisia sisustuslehtiä ei myöskään tarvinnut kävellä autolle.. Meillä Suomessa torikojujen ympärillä ihmiset istuskelevat nauttimassa munkkikahveja, mutta eihän me oltaisi oltu Köpiksessä, jollei täällä olisi ihmiset istuskelleet keskellä päivää olutmukit kourassa.

-Sally-

4 kommenttia

 1. Ihanan juttusarjan olet julkaissut! Muuten kuormalavasohvan voi bongata myos Linnanmaelta :-)

  VastaaPoista
 2. Oooooh - mikä kirppis. Tiedänkin minne lähden ensikesänä vauva kainalossa...
  Tällaiset postaukset on ihania!:)
  T,Kati

  VastaaPoista
 3. Wau, upen näköisiä kirpputoreja ja vau mikä valikoima tavaraa niissä on.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★