Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BLOGIKIRPPIS AUKI!


Mukavaa keskiviikkoa teille ihanaiset! Se olisi viikko puolivälissä ja facebookin puolella blogikirppis AUKI. 

Kaappien siivous siis täällä menossa ja uudenveroista, omassa käytössä ollutta sisustustavaraa on nyt vailla uutta kotia. Mulla väistyi tuo harmaa kausi sisustamisessa oikeastaan jo viime kesänä, jotenka nämä ovat olleet sitten kaapin perukoilla muutosta asti. 


Desperate housewife 5e, tähtituikut 4e MYYTY

Lehtikotelo 10e, valkoiset peltitähdet 5e MYYTY!

Time is time tyynynpäällinen 8e, Woman tyynynpäällinen 8e

Pikaohjeet tulevat tässä: 

Kirppis löytyy siis Sally*s facebook sivulta ja pääset sinne klikkaamalla blogin oikeassa sivupalkissa olevaa kuvaa tai halutessasi suoraan tästä linkistä! 

Tavarat myydään "nopein saa" periaatteella ensiksi ehtivälle ja ostaa voi kirjoittamalla kyseisen tuotteen kohdalle kommentin, että haluaa ostaa sen. Muistathan laittaa sitten mulle vielä meiliä countrysally(at)wippies.com, niin lähetän sinulle paluuviestissä maksutiedot. Postikulut lisätään Itellan hinnaston mukaisesti ja myös NOUTO sopii, jos asustat/ liikut Tampereen suunnalla. 

Suuri sydänkranssi 10e, rustiikkinen peltitähti MYYTY!


Tervetuloa kurkkimaan, olisiko joukossa mitään "sinun näköistäsi"!


***
HUOM. Sekaannuksien välttämiseksi tähän postaukseen ei voi jättää kommenttia eli ostaa voi vain kommentoimalla facebookissa. Jos sinulla ei ole facebook-tiliä, voit lähettää minulle sähköpostia countrysally(at)wippies.com, jos olet kiinnostunut ostamaan jonkin kuvissa näkyvistä tavaroista. Yritän vastata viestiisi mahdollisimman pian. Terkuin Sally