Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Katse aurinkoonAuringon valolla on ihmeellinen vaikutus! Talvi on hidastanut maailman ja pakkanen paukkuu nurkissa. Luminen luonto hohtaa ikkunoiden takana, on kiireetön viikonloppuaamu: lauantai vapaa, keittimessä täysi pannu kahvia, jo aamusta tulet takassa. Tankkaan itseeni nämä fiilikset ja hissuttelen vielä hetken villasukissa, vilkaisen päivän lehden ja käyn päivän ekalla blogikierroksella.


Aurinko tunkee sisään ikkunasta. Ensin se on vain pieni ohut säde, mutta jo pian vaativana hehkuva valopallo, joka paljastaa hutaisten tehdyn viikkosiivouksen. Lumoudun tästä hetkestä ja seison sanattomana omassa olohuoneessani. Kahvi höyryää mukissa ja muksut pälisee keittiössä. Voiko viikonloppuaamulta enempää toivoa? 

Rätti joutaa odottaa, sillä onni on tässä hetkessä.

3 kommenttia

 1. Auringon valosta saa kummasti energiaa! Eilen ihastelin tuota värileikkiä täällä omassakin kodissa, mutta kuvia kauniista aurinkoleikistä en saanut onnistumaan.
  Kuvasi ovat tosi kauniita!
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Tänään on ollut ihan erityisen mukava päivä, auringonvalosta saa niin paljon energiaa!:)
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. MOikka,
  IHanaa -- kuin itsekkin heräisi talviunilta. Mulle tuo aurinko on niin tärkeää ja saan ekstra energiaa (mikä ei ehkä kaikkien mielestä ole niin hyvä asia..);)))
  Terkkuja!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★