Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Käärmemekko


Mun vaatekaapissa on pääosin mustaa, farkkua ja valkoista eli suoraan sanottuna olen melko tylsä pukeutuja. Mutta vaatteissa pitää silti olla jotain jujua, vaikka ne olis väritykseltään tylsiä, klassisia jne. 

Kun kokeilin tätä "käärmeennahka" tunikaa, olin myyty. Ihanan kevyt ja ilmava, 3/4 hihat ja laskokset armahtavasti oikeissa paikoissa. Näin tammikuussa on vielä pitkä matka kesämittoihin, mutta tässä mekossa ei tarvitse koko päivää muistaa olla napa kiinni selkärangassa.


Kuten mallin ilmeistä huomaa, niin melko epämukavuusalueella tässä liikutaan ;) Pokkarikamera, ei jalustaa eikä tietoakaan miten pitäisi poseerata. Mutta pillifarkkujen (tai nahkahousujen!) kanssa tää käärmemekko on kyllä rock! Tykkään. 

Vinkkinä, että Vero Modalla oli samainen tunika myös leopardikuviolla, mutta itse 40+ iässä en tieten tahtoen halua näyttää "puumalta". Liero käärme on enemmän mun juttu! Villiä viikonloppua, ihanaiset!

13 kommenttia

 1. Ihana! Juuri sopivasti juhlava :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon vähän tällainen " varman päälle" pukeutuja, siksi tää tunika on mukava poikkeus!

   Kivaa viikonloppua, ihanainen!

   Poista
 2. Sama täällä! Ostin viikko sitten saman tunikan ja ihastuin heti. Juuri tuona tunikana kiva. Ei iskenyt toppina eikä se puuma kuosi.
  T.Nelikymppinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et me oollaan samiksii ;)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Hihii, puumaa susta ei Sallyseni saisi tekemälläkään :) ♥

  Ihana käärmemekko! Hyvänmallinen ja erittäin mukavannäköinen päällä...koskahan sitä ehtis kaupoille? :)

  Tunnelmallista perjantai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "puumaa susta ei sais tekemälläkään.." Heh. Mutta hyvän käärmeen kyllä! Kiitti Maria!

   Teillä olikin hyvännäköiset perjantai-illan uuniperunat :)

   Poista
 4. Aikas veikeä. Ja ihan vähän erilainen. Itse olen kaikkien eläinprinttien kanssa hyvin (lue: liian) varovainen. Pitäisi vain rohkeasti kokeilla. Mutta puuma! Pitää leopardikuvioita varoa :) En edes osannut asiaa näin ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, Johanna. Se puuma oli sellainen heitto. Piti vaan ennen sovituskoppia miettiä, kumpi olisin mieluummin: käärme vai leopardi.

   Mä oon niin tylsä normaalipukeutumisessani, että 5 vuotta sitten lapsemme kirjoitti joulupukin toivelistaankin toivovansa äidille kauniimpia vaatteita ;D Eli farkku/ t-paita linjalla mennään useimmiten.

   Poista
 5. Tosi hyvän mallinen, itsekin tykkään tunikoista ja ihana on muuten tuo korusikin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annele. Koru löytyi samasta paikasta ;)

   Poista
 6. Todella kauniin näköinen tunika. Sopii sinulle hienosti. Pitäisikin käydä katsastamassa wero modan vaatteet. Ovat yksi mun ehdoton lepppari kauppa.

  Itse ostin kerran yhden tiikerin raidallisen paidan ja palautin sen heti seuraavana päivänä kauppaan . Liikkaa raitoja.. vaikka olenkin vasta lähempänä kolme kymppiä ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★