Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Talvikodin tunnelmia

Photobucket

Mä rakastan tammikuuta ja kaikkea valkoista ympärilläni. Ulkona puut ovat puuterilumen peitossa ja ikkunoista siivilöityvä valo on kylmää ja kaunista.

Päivä on pidentynyt koko Suomessa joulukuisesta talvipäivän seisauksesta jo puolisen tuntia, silti valoisaa aikaa esim. valokuvien ottamiseen on todella vähän. Mutta tammikuussa kuuluukin nauttia vielä talvesta ja talven iloista eikä kevään tulolla ole vielä kiire. Ainakaan mun mielestä. Musta on myös ihanaa, kun meillä Suomessa on kaikki nämä neljä vuodenaikaa!

Photobucket

Talvella nautitaan pakkasesta. Rakastan tuota ääntä, kun pakkanen narskuu askelten alla. Sisällä puolestaan on mukava kääriytyä pehmeisiin peittoihin, antaa pakkasen paukkua nurkissa ja uppoutua vaikka hyvään kirjaan. Kesä (ja kesäloma) kutittelee jonkinasteisena mielessä, mutta melko kaukaiselta kyllä  tuntuu ajatus, että jo alle  puolen vuoden päästä aurinko helottaa ja vastaleikattu nurmi tuoksuu.

Tanskalainen kuusemme seisoo yhä ylväänä takaterassilla, enkä haluakaan vielä kiirehtiä sitä sen kauemmas. Olen varmaan hassu, mutta mua viehättää ajatus, että meillä on pikkuinen pala Tanskaa olohuoneen ikkunan takana ;) Polttopuupinokin on huvennut ihan silmissä, mutta on niin mukavaa (ja terapeuttista) repiä tyhjät konvehtirasiat takkaan sytykkeiksi ja istuskella takkatulen ääressä. Ja himmailla vaan. Mukavaa keskiviikkoa!

Photobucket

8 kommenttia

 1. Kaunista niin kuin aina teillä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia kuvia ja kollaaseja!
  Yksi lukija ilmoittautuu lukijakaartiisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi! ♥

   Poista
 3. Ekaa kertaa täällä visiitillä ja ihastuin, joten uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joukkoon, Cride! Pitääkin tulla oitis vastavierailulle ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★