Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Maanantain kotipäiväPikaiset heipat täältä sairastuvalta. Pikkusiskolla oli aamulla sen verran flunssainen olo ja veto pois, että päätettiin pitää tänään suosista kotipäivä. Huomenna sitten päiväkotiin, jollei ole kuumetta. Nukahti tuohon sohvalle äsken miltei kesken lauseen, joten ei ihan kunnossa ole kyllä.. 

Uni on hyvä lääke. Laitoin radion kiinni ja nautin ihan vaan tästä hiljaisuudesta. Vain kellojen tikitys ja autojen äänet taustalla. Nythän mulla onkin ylimääräistä aikaa paketoida blogikirppikseltä tekemiänne löytöjä, jotenka osa teistä pääsee sisustelemaan loppuviikosta (kirppis löytyy vielä tämän viikon ajan täältä *klik*


Koittakaa jaksella töissä ja koulussa/kotona. Ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Mä paistan pikkupotilaalle ja koululaisille kohta lättyjä ;) Eiköhän se päivä siitä kaikilla parane.


Little sister has got a flu and we had to stay home today. She just fell asleep on the sofa so I turned off the radio. Just listening this silent house and only hearing some ticking of the clocks and cars driving by.. Now I will make some pancakes before other kids come from school. Happy monday!

10 kommenttia

 1. Mistä on kotoisin se iso hopeinen peili? Todella kaunis!

  Paranemisia sinne! Meilläkin sairasleiri kotona jo toista viikkoa.. Byää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Maanvaiva! Lämmin kiitos kommentistasi.

   Olkkarin iso Songe-peili on Ikeasta. Tässä linkki tuotteeseen http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60178415/

   Paranemisia sinne myös! Koita jaksaa ;)

   Poista
  2. En meinannut silmiäni uskoa, että oikeesti Ikeasta toi peili!! Mä luulin, että se on jostain hienosta sisustusliikkeesta ja on maksanut ainakin puoli miljoona! :)) Mä niin laitan sen meille ostoslistalle! Kiitos hirveesti!

   Poista
  3. Hihhih ;) Ei kaikki kaunis oo kallista! Meillä on yllättävän paljon Ikeaa ja vanhaa, kierrätettyä, kirppislöytöjä, jopa polttopuiksi joutumasta pelastettua..

   Mun mielestä sisustus on TYLSÄ, jos se on kuin suoraan jostakin sisustuslehdestä tai kuvastosta. Omannäköinen sekoitus on paljon kodikkaampi.

   Poista
 2. Pikaista paranemista pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Sä se jaksat aina kannustaa!

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Uusi lukija tässäkin ilmoittautuu : ) Ihanan kaunista ja kotoista teillä!
  Ja tuo peili tosiaan on hieno. Hauska oli lukea myös aiempaa postaustasi valkoisista sohvista - siinä oli niin paljon tuttua ; ) Me ostettiin meidän sohva 15 v. sitten ja vaikka aina välillä tekisi jo mieli vaihtaa uuteen, niin kyllä sen edelleen valkoiseksi tunnistaa : )

  Mukavaa viikon jatkoa ja pikaista parenemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Päivi ;) Tervetuloa lukijaksi! Kiva kuulla, että siellä on samanlaisia ajatuksia ollut valkoisten sohvien suhteen ;) Mutta elämä on liian lyhyt, jos pitää varoa koko ajan.. Saahan elämisen jäljet näkyä!

   Mukavaa alkanutta viikkoa! Pikkuneiti voikin täällä jo paremmin.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★