Sisustus & lifestyle since 2009

Search

"Ihaninta on juuri nyt""Sulje silmät ja näe ihana arki! Uudistunut skandinaavisen ajaton Anno-tuotemerkki herää alkukevääseen poimien vaikutteita aasialaisista kulttuureista ja luonnosta. Alkukevään ilme rakentuu sitruunankeltaisen, mintun, puuterisen nuden ja vaalean laventelin paletilla..."  

Oletteko huomanneet, että Kodin Ykkönen on uudistunut edukseen? Tällä viikolla kotiin jaettu kevätkuvasto on selkeä ja Anno Collection tuotteet skandinaavisen raikkaita. Jos et ole vielä käynyt hypistelemässä niitä, niin nyt kannattaa!Itse ilahduin, että Anno Amanda "ryppyiseksi pesty pellava" keittiötekstiilisarja on nyt -20% plussakortilla 24.3.2013 saakka. Siis kaitaliinat, pöytäliinat, kattaustekstiilit, keittiön verhot ym. (Meidän keittiön verhot pitäisi nimittäin vaihtaa, sillä lapset jo huomauttelee valkoisen verhokapan Merry Christmas tekstistä ja porosta ;)

Samoin kuvan tyylikäs tammijalkainen Bess-tuoli on nyt valkoisena ja mustana 99 eur/kpl (norm. 135 eur). Tämänkin edun saa plussakortilla 24.3.2013 saakka. Muitakin kivoja etuja näytti olevan koko kuukauden.

Jos et saanut kuvastoa postilaatikkoosi, voit selata sen netissä klikkaamalla tästä. Osallistu samalla Kodin Ykkösen nettisivulla arvontaan, jossa voit voittaa sisustuslahjakortin myymälään. Kivaa Kalevalanpäivää!

7 kommenttia

 1. Katselin juurikin eilen tuota kuvastoa ja ihmettelin että harvinaisen tyylikkäitä juttuja kodin ykkösessä. Pitääpä lähteä ostoksille!

  Aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Minäkin peukutan K1:n uudistuksille, Anno-mallisto on huippu, kuvastot raikkaita ja olin näkeväni aikas hienon tv-mainoksen.

  VastaaPoista
 3. Annosta on tullut tosi raikas mallisto, siellä on suunnittelijat tehneet tosi hyvää työtä! Olen muuten ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi ja tykkään :) Tervetuloa myös vastavierailulle Modernisti Kodikkaaseen: http://modernistikodikas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Juurikin tuota kuvasto eilen iltalukemisena selailin ja kaikkea kivaa taas kotiin löysin :)

  VastaaPoista
 5. Joo ihana kodin 1 kuvasto tuli kotiin, kaikki Anno tuotteet <3

  VastaaPoista
 6. Mä ostin jo Joulun alla noi pellavakaitaliinat (beigen + valkoisen, koska en osannut päättää, että kumman..) Nyt tekisi mieli hankkia vielä noi pussilakanat!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★