Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Meidän AnnotKiitos kivoista kommenteistanne edelliseen postaukseen! Meilläkin on ollut Annoa kaapissa ja sisustuksessa jo jonkin aikaa. Tai hokasin sen itsekin vasta nyt ;)

Hankin nämä pellavaiset kaitaliinat joskus ennen joulua ja huomasin vasta silloin, että nää meidän valkoiset puurokupithan on kans Annoa (ostettu muistaakseni joskus viime keväänä). Samoin nää Kaiho-kupit, jotka ostin pellavaliinojen kanssa samaan aikaan, sillä olivat oikein sopivat hyasinteille.


Mulla on tää kaitaliina sekä valkoisena että beigenä. Hyvät värit ja ihanan ryppyinen look! Ja kääk, just vasta huomasin, että suositellaan pestäväksi ennen käyttöä. Nämähän on olleet siis jo pari kuukautta käytössä.. Mikähän on joulunalusruuhkassa lopulta vaikuttanut ostopäätökseeni, ei tuotemerkki ainakaan, sillä tiedostin vasta Annon alettua näkyvämmin olla esillä nyt tammikuussa, et hei, meillähän on jo toi ja toi! Eiks silloin suunnittelija (tai myymälän somistaja) ole onnistunut hyvin tehtävässään? 

2 kommenttia

  1. Noissa pellavajutuissa on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan. Kysymykseesi mistä olin hankkinut kirkkkaanvärisiä vetoketjuja vastaan; että ainakin Tampereen Koskikeskuksen ylimmässä kerroksessa olevasta ompelutarvikekaupasta (nimi ei nyt tule mieleen) saa monen värisiä ja mittaisia veoketjuja ja kaikkea muutakin ihanaa. Siellä on pakko kaydä aina kun Tampereella poikkean.

    VastaaPoista
  2. Tämä Anno on ihan uusi tuttavuus, pitäisiköhän käydä jotakin hakemassa, kun sitä näyttää kaikilla jo olevan. Kivalta sarja näyttää. Mukavaa torstaita myös sinulle ja tervetuloa kylään miimman.blogspot.fi eli Meidän Harmoniaa

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★