Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JOS MÄ OISIN MIES


...niin kasvattaisin nyt viikset Movember henkeen! 

Miehelläni oli viikset, kun me tavattiin 1996 (ja sittemmin vielä monen monta vuotta) kunnes muutama vuosi sitten kesäloman aikaan hän ajoi ne pois - eikä me huomattu pariin päivään mitään! Aika noloa. Just viikonloppuna sanoinkin, että voisi kokeilla, kasvaisko ne vielä takaisin..

Selänne avasi viime viikolla pihviravintolansa Kaliforniassa ja oih, miten tuuheat viikset hän oli kasvattanut! Ja onhan nää kollaasin muutkin viiksiniekat aika makeita..

Add moustaches to your photo - facetache.com

My dear hubby had moustache when we first met in 1996. And for many many years after that.. But now after shaving he looks ten years younger which is quite nice actually. But still, if I was a man I would definitely grow a Movember moustache. How about you?
 

12 kommenttia

 1. Movember hengessä olen ehdottomasti mukana :) mies ollut jo useampana vuonna mukana ja vaikken tykkääkään viiksistä (ilman pientä partaa) niin silti mahtava et miehet lähtee tähän mukaan.

  VastaaPoista
 2. Toi Johnny Depp...hmm...sä näytät Sally kans ihan kivalta viiksekkäänä :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on movember-mies ympäri vuoden... Olisin nauranut, jos joku olisi nuorempana sanonut, työ menen naimisiin parrakkaan, viiksekkään ja kaljun miehen kanssa... Mutta tässä ollaan, ja hyvä niin!

  VastaaPoista
 4. Viimeisessä kuvassa paras viiksivallu...ai olitkin sinä...:D
  Minulle on käynyt, miehen ajeltujen viiksien kanssa, samoin ja vielä, kun mies kysyi, ettenkö huomaa mitään, sivelin hänen päätään ja sanoin...oi olet käynyt parturissa...hyvä minä...:))

  VastaaPoista
 5. Uhkasin miestäni parvekemajoituksella, jos kasvattaa. ;D Tunnollisesti on ajallut naamakarvansa edelleen. Hyvä asia, kamala lopputulos. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, aika viileet kelit on partsilla! Olemme silti hengessä mukana ;)

   Poista
 6. Omalla kullallani myös viikset ! Komeita heppuja kuvakollaasissasi :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★