Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WEEKEND


Onpa ollut viikko, huh! Puoli viikkoa punkan pohjalla ja loput puolikuntoisena :/ Mutta nyt vihdoin valoa tunnelin päässä. Ja sietää ollakin, sillä sunnuntaita en halua missata missään nimessä. Suloinen pikkuinen, ensimmäinen lapsenlapsemme nimittäin kastetaan tuolloin. ♥


Nämä kuvat ovat parin viikon takaisia. Skippasin nimittäin tänään perjantaisiivouksen. Mutta ei kerrota kenellekään..

- Perjantai-ilta ja tulet takassa. Ihanaa viikonloppua! 


Happy Weekend! Catched the flu so skipped the cleaning Friday and just showing you the pics from the beginning of November. Take care!
 

16 kommenttia

 1. Oih, miten kaunista! Miu mau mukkaa...;O)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa sunnuntaita teille!!
  Tuo lautaseinänne kyllä muuttaa tuon koko teidän olohuoneenne niin tuonne New England/Long Island suuntaan, ihanaa rannikkohuvilan meininkiä.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jännittää jo kovasti, mikä pikkuneidin nimeksi tulee.. Se on ollut tarkoin varjeltu salaisuus viime viikot ;)

   100 metriä lautaa ja vähän valkoista maalia saivat kyllä ihmeitä aikaan! Tykkään kovin.

   Poista
 3. Ihania peltitähtiä täällä, just julistin mustan metallitähden tämän joulun kauneimmaksi koristeeksi :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Riikka, samoin sinne. Peltitähdet on siitä kivoja, että ne kestää myös ulkoilmassa!

   Poista
 4. Arvaa mitä, ei täälläkään tehty perjantaisiivousta. On niin (ihanan) pimeää ettei pienet villapallerot erotu. Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, mä komppaan sua Elsa! Instead of cleaning the house I just turned off the lights ;)

   Kivaa viikkistä!

   Poista
 5. Ihana olkkari ja noita peltitähtiä pitäis varmaan tilailla joulun jälkeen, kun nuo paperi versiot pannaan kaappeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Eiks oo jännä, että paperitähdet liitetään niin vahvasti Jouluun, mutta peltitähtiä voi käyttää ympäri vuoden! Tai meillä ainakin ne on osa sisustusta vuodenajasta riippumatta ;)

   Poista
 6. En kyllä lakkaa ihastelemasta kaunista kotianne...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. Tunnelma näyttelee suurta roolia kodikkuuden luomisessa. Valkoiset sohvat ovat itseasiassa rennon kutsuvat, kun ne maustaa lampaantaljoilla ja pehmeillä tyynyillä. Irtopäällisten ansiosta valkoinen sopii oikein hyvin myös lapsiperheeseen :)

   Poista
 7. Hih, täälläkin jäi viikkosiivous tekemättä. Perjantaina oli pikkujoulut ja tänään on humppastu kaupoilla. No, onneksi on niin hämärää ettei pölypallerot hirveesti pistä silmään. Tunelmallisia ristiäisiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että meitä on muitakin! Juhlavaatteita silitellään just x 5 ;)

   Poista
 8. Teillä on kyllä kaunista, ihailin noita arkiuja olkkarissasi, mistähän olet moisia löytänyt, minulla olis sellaisia nyt haussa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana. Nää on mun Mummin ja Papan vanhat. Ton olkkarin pöytänä olevan puulaatikon Pappa on tehnyt itse joskus 40-luvulla. Pelastin sen joutumasta tätini mökillä polttopuiksi ja se sai sitten valkoisen maalihunnun ylleen. Tori.fi voisi olla hyvä paikka löytää tällaisia, samoin vanhan tavaran kirpputorit ym. Ehkä jopa huutokaupatkin.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★