Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LIVING ROOM LIGHTKun etsimme muutama viikko sitten keittiöön ruokapöydän valaisinta, löytyi sattumalta myös tämä toinen valaisin, joka oli sopivasti "vanhaa mallistoa" ja alennettu sen vuoksi -40%. Yhdeksän pientä varjostinta syö tietenkin mojovan määrän energiansäästölamppuja, mutta en voinut jättää tätä kauppaankaan..

Nykyiseen olkkariimme se on kieltämättä aika mahtipontinen. Mutta niinkuin pitkäaikaiset lukijat tietävät, jo pari vuotta haaveissamme on ollut raksaprojekti ja uuden kodin olkkariin tää sopii varmasti kuin nakutettu!
- Eli kait se sit jää meille, koska palauttaakaan ei voi!

 

I saw this lamp couple weeks ago in a furniture store and kind of knew that it belongs to our home. Just couldn't resist 'cause it was on huge sale. But first I kind of tested myself and left it there... and after a sleepless night went back and brought it home! ♥
 

10 kommenttia

 1. Kaunis on kuin mikäkin! Ja hyvä diili tuo -40%....mutta hei ihanaa, junassa jutskataan sitten tästä raksaprojektista enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pari tuntia Hkiin taittuu kuin siivillä ;) Ihana reissu tiedossa!

   Poista
 2. Upea ja ihan just eikä melkein teidän kodin tyyliin sopiva!:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on! Niin kaunis, että tuon saa mahdutettua ihan minne vain;)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis valaisin! Osaatko tarkemmin sanoa mikä valaisin malli tämä on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana! Valaisinkaunotar on Room Light ja malli muistaakseni Aladdin. Oli alessa, koska valmistus lopetettu tai ainakin poistui Askon mallistosta.

   http://www.roomlight.fi/tuotteet/valaisimet

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★