Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HÄMEEN HITAAT


- Mä olen unohtanut vallan kertoa, että tulin valituksi mukaan Aamulehti Moron yhteistyöbloggaajaksi! 

Olen siis tiedottamisen hitauden perusteella omaksunut hienosti tämän hämäläisen "hitaan mentaliteetin". Kirjoittelin aiemmin blogissa täällä *klik* siitä, kuinka Aamulehti/ Moro etsi tammikuun lopussa pirkanmaalaisia bloggaajia mukaan alueeelliseen yhteistyöhön. Hain tietty mukaan, kun kerta pirkanmaalaisia ollaan ja juttu vaikutti mielenkiintoiselta. Sivu + mukaan valitut blogit löytyvät nyt klikkaamalla tästä (blogit löytyvät "reteitä blogeja" keskipalkista). Mä en siis ole lähdössä minnekään, blogi ei muuta, mutta yksi uusi linkki tänne mun blogihöpsötyksiin löytyy nyt myös Aamulehti Moron sivulta.

Mukana ovat lisäkseni Indiemode -musablogi, Dirty cars and million cows -Tamperetta englannin kielellä käsittelevä blogi, Elämää kisun ensikodissa -blogi sekä Aamulehti Moron oma blogi. Varsin monipuolisessa seurassa siis pällistellään!

- Ihanat kesäkuvat 2013

Ennenkuin muutimme perheinemme Hämeeseen, vierailimme täällä viimeiset 10 vuotta suht säännöllisesti. Tampere on minun vanhempieni nuoruusaikojen opiskelukaupunki 60-luvulta ja heillä oli aina haaveena muuttaa takaisin Tampereelle eläkepäivien viettoon. Ja niin kävikin! Ja mitä isot edellä, niin pienet perässä..

Johtuneeko hämäläisistä sukujuuristani vai mistä, mutta tänne on ollut helppo kotiutua. Ihmiset ovat mukavia ja näissä kolmessa vuodessa on jo kummasti tottunut näihin Kummeli-sarjoissakin vilahteleviin hahmoihin, joita täällä siis ihan oikeastikin hiippailee (enkä enää ole yhtä mittaa luulemassa, että jossain lähistöllä filmataan Suomi-elokuvaa). Ei vainen, tykkään Tampereen meiningistä suuresti ja mielenkiinnolla seuraan ympäristökuntien yhteenliittymishalukkuutta/ haluttomuutta, tunnelihankkeen edistymistä, tuleeko meille raitiovaunut, Suomen korkein hotelli, uusi lätkäareena jne.

- Ja ekaa kertaa näin aikuisiällä tunnen suurta tarvetta juurtua jonnekin!

 

Olen varmaankin tulossa vanhaksi, sillä olen aina pitänyt itseäni muuttolintuna - free as a bird - nauttinut vapaudesta mennä ja tulla tuulen mukana, vailla huolta huomisesta, luottaen että elämä kantaa. Mutta nyt mulla on vahva tunne siitä, että on tullut aika kasvattaa juuret. Ensi kertaa kaipaan muutoksen ja seikkailun sijaan pysyvyyttä ja harmoniaa. Että voisin jonain päivänä sanoa, että olen tullut kotiin. Se olis aika ihanaa!

11 kommenttia

 1. Onnittelut! Näitä juttujasi onkin niin kiva lueskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Sä jaksat kanssa ahkerasti jättää kommentteja käynnistäsi ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti. Mites sun uus työ on lähtenyt käyntiin?

   Poista
 3. HArmi, että tänne Varsinais-Suomeen ei Moro tule..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa, Irmastiina. Moro on kerran viikossa Aamulehden välissä jaettava liite. Eli en mä sentään lehteen asti ole päässyt, vaan linkki tänne mun blogiin löytyy nyt myös Aamulehti Moron nettisivulta, uutisten ja kaiken muun ohesta :)

   Poista
 4. SeoonMOronääs! Ja onnea :)
  t. yksi joka haluaisi välillä juurtua jonnekin muualle kuin tänne Lahteen jossa olen aina asunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ;) Ai sä asut siellä? Kiva tietää.. Mä aina harmittelen, kun meiltä on niin pitkä matka Vääksyn ihanaan sisustuspuotiin nimeltä Zoom Design. Tai toisaalta se voi olla hyväkin - mulla ois nyt jo varmaan talous kuralla ;)

   Poista
  2. Juu Zoom Design on kyllä aina pakko katsastaa. Vääksyssä tulee muutenkin käytyä usein veneilyhommissa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★