Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KATSE AURINKOON


- Näin maaliskuussa aurinko rupeaa jo ihanasti kutittelemaan nenänpäätä - ja ikävästi häikäisemään silmiä :/
Itselläni on kuivat/herkät silmät, siitepölyallergia ja ajan paljon autolla, joten aurinkolasit ovat usein käytössä. Saatan pitää niitä jopa sadekelillä ajaessa, sillä varsinkin kesäaikaan hyvät aurinkolasit parantavat kontrastia, kun sataa + paistaa yhtä aikaa. Yleensä mulla on myöskin kahdet lasit laukussa: toiset, vähän sporttisemmat autoiluun, liikuntaan ym. ja sitten toiset, jotka sopivat paremmin kesäpukeutumiseen, terassille ja vapaa-aikaan.


Juhannusaurinko Skagenissa, Tanskan pohjoiskärjessä, ei unohdu koskaan
Viime kesänä autoiluaurinkolasini sanoivat sopimuksensa irti ja Tanskan reissu tehtiin kokonaan terassilaseilla. Vaan nytpä niistäkin jäi sanka käteen! Ounou. Olis mulla kyllä parikymmentä-vuotta-vanhat RayBanit vielä kolmansina, mutta ne on pyöreydessään vähän mallia John Lennon, joten saanevat pysytellä jatkossakin hanskalokerossa todellisten hätätapausten varalla.
Vaan mitä tilalle? Instrussa viime viikolla jo vähän vilkuilinkin merkkiaurinkolaseja, mutta kevään uutuusmallit ovat vasta tuloillaan.. Uusimman Yhteishyvän välistä tipahti ilokseni Silmäaseman esite, jossa oli valikoima ihan kokeilemisen arvoisia aurinkolaseja:
Versace 159,-


Police 169,-


Pierre Cardin 129,-

Burberry 189,-- Ens viikolla olis sopivasti eka palkkapäiväkin!

Aurinkolasikuvat lainattu Silmäaseman nettisivuilta, loput kuvat omia (viime kesältä 2013).

6 kommenttia

 1. Nuo Versacen lasit puhuttelee minua...apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, ne puhuttelee nimittäin muakin... Pitää varmaan käydä kokeilemassa livenä.

   Poista
 2. Hienoja kaikki! :)

  Mä olen niin kova rikkomaan arskoja että en uskalla ostaa kuin halpislaseja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolasit on asuste ja niillä voi muutella tyyliä helposti. Noilla halpislaseilla se just onnistuukin parhaiten! Ehkä sitä kuitenkin alitajuisesti haluaa pitää parempaa huolta merkkilaseista, en tiedä, noi mun 1994 hankitut Ray Banit olen aina säilyttänyt kotelossa ;) Ja käytin niitä vielä muutama vuosi sitten ahkerasti.

   Poista
 3. Itse olen myös satsannut aurinkolaseihin jonkun verran. Auton hanskalokerossa on sitten vielä yhdet jotka olen vähän "hylännyt" sarjaan Ei niin väliä enää :) Käytössä on vaihdellen Raybanit ja Chloet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko nousee metsänrajan takaa juuri, kun huristelen töihin aamuisin ;) Kirkas valopallohan se on ja häikäisee kyllä aamusilmiä! Mies aikoi yrittää liimata tota mun sankaa.. Saas nähdä, miten käy.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★