Sisustus & lifestyle since 2009

Search

REASON TO LAUGH


Aikuinen tyttäreni esitti vienon kysymyksen, voisinko heidän viikonloppuvisiitillään napsia muutaman kuvan Avasta lähestyvän puolivuotis -teeman kunniaksi. Tokihan suostuin, sillä ilo oli kokonaan minun puolellani. 

Vaan enpä silloin vielä tiennyt, että tulen nauramaan kippurassa olkkarin matolla ennenkuin nämä kuvat saadaan otettua... Oli nimittäin aika haasteellista kuvata alle puolivuotiasta, joka ei vielä osaa istua itse. Otettiin toki kuvia myös mahallaan ja selällään, mutta lopuksi keksittiin kokeilla fyllata tyynyjä tytön ympärille ja ottaa muutama kuva istualtaan kuten isommastakin lapsesta. Ja niistähän tuli aivan mainioita!


-  Kunnes Ava kallistui pikkuhiljaa sivulle ja Mummi kameran kanssa mukana!
  
...pötkötin siinä sitten pitkin pituuttani mahallaan olkkarin lattialla kameran kanssa ja nauroin vedet silmissä. Tyttö itsekin väläytti muutaman upean hampaattoman hymyn aivan lopussa. Hoksasi vissiin, että nauramme hänelle. Voi pientä. Pikkuiset tennarit hän potki jo heti alussa pois jaloista ja silmät pyöreinä vaan tuijotti, että mikä hepuli meillä muilla oikein on ♥


"Behind the scene" eli Studio Sally :)

Nopeat tilanteet vaativat kameralta ja kuvaajalta paljon. Ja  sitähän se elo nimenomaan lasten kanssa on. Nämä kuvat ovat suurimmaksi osaksi tärähtäneitä, mutta kuvien fiilis välittyy mainiosti. Hienoksi onneksi muutama ihan hyväkin saatiin aikaan! "Valokuvausstudion" viritimme ihan vaan olkkarin matolle, eipähän ainakaan olisi putoamisvaaraa. Sohva käännettiin nopsasti toisin päin ja valkoinen päiväpeitto levitettiin kuvaustaustaksi. Ja onneksi oltiin nopeita, sillä vain viisi minuuttia viimeisen kuvan jälkeen Ava nukahti äitinsä käsivarsille - ja aurinko laski metsän taa.

"Always find a reason to laugh. It may not add years to your life but will surely add life to your years."

12 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia, tärähtäneitä tai ei. Tunnelma välittyy täydellisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Hyviäkin oli joukossa onneksi niin monta, että oli melkein vaikea valita, mitkä kaikki teettää valokuviksi ;)

   Happy Friday!

   Poista
 2. Söpöliini! Mä oon tajunnut vasta juniorin kanssa kuinka kätevä SÄKKITUOLI on! :D se pitää vaan peitellä jotenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sinäpä sen sanoit: SÄKKITUOLI ja FATBOY ovat varmasti aivan mainiot kuvausalustat! Muksukin pysyy hyvin paikallaan. Meillä mentiin nyt ihan niksipirkka -tyyliin eli käytettiin mitä ekana mieleen juolahti ;)

   - Iloista viikonloppua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitti AnniK. Ava-neiti on syypää mun hymyyn! Niin ikävä jo pikkuista..

   Poista
 4. *nauraa ääneen* :D
  muistui mieleen samanlaiset kuvaushetket, meidän kuvissa näyttää siltä että poika on kaksinkerroin :D joten nämä ovat hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, oli meilläkin sellaisia kuvia joukossa ;) Mutta onneksi saatiin muutama hyväkin.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 5. Aivan mahtava valokuvausstudio sinulla :) Kyllä fotografeeraaja aina keinot keksii... Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinot on monet, juu. Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua! Meillä oli tullut yön aikana pari senttiä lunta.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★