Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELTEET HELLIIKesäviikot vierii vauhdilla. Osa vasta aloittelee lomiaan ja toiset jo palaavat takaisin töihin. Töissä on näin lomakuukausina ihan omat kiireensä, kun on omien hommien lisäksi työkavereiden lomatuuraukset. Nyt olisi kieltämättä paras aika lomailla, ainakin kelien puolesta. Mun pariviikkoinen on kuitenkin vasta elokuun alussa. Siispä nautitaan heinäkuusta ja helteistä ensin :)

- Lättykasa katosi, kun selkäni käänsin!Meidän viikkoon kuului työnteon lisäksi tavaroiden järkkäämistä, pyykinpesua, lätynpaistoa, uimarannalla ja kaupassa käyntiä. Uiskahtaa en ole vielä tohtinut, mutta nauttinut muksujen vesiriemuja katsellessa senkin edestä. Lapset ovat päässeet hienosti lomamoodiin eikä ole enää hirvittävää suorittamisen pakkoa vaan päivät voi ottaa tarvittaessa vaikka ihan vaan lorvien (sen ne kyllä osaa). Syödä ja juoda pitää muistaa kuitenkin, juominen varsinkin on tärkeää näin hellesäällä.

8 kommenttia

 1. Huomenna ystävä tulossa kylään. Leivoin valmiiksi raparperikakun, niin huomenna voin vaan nautiskella ystäväni seurasta. Ihanaa viikonloppua sinne teille kaikille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mukavalta kuulostaa! ♥ Nauttikaa.

   Mäkin sain tänään mukavana yllätyksenä nipun raparperiä eli samat herkut meilläkin tänä viikonloppuna ;)

   Poista
 2. Ihan mahtava tuo lettupino, nyt rupesi tekemään mieli räiskäleitä, mums!
  Teidän kesäpuuhat kuulostavat ihanilta! Kiva, kun sulla on kaikki lomakivat vielä
  edessä!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Lettupino hupeni kyllä nopsaan :)

   Meillä alkaa koulut jo 7.8. joten elokuussa ei juurikaan ehdi enää reissuun. Mut jotain lomakivaa kuitenkin tiedossa..

   Poista
 3. Minä vielä tein mustikkapiirakkaa vanhoista marjoista, että saisi sulattaa pakastimen ensi viikolla mansikoita varten.
  Ollaan lähdössä kyläreissuun ystäville Ypäjälle. Meikä pääsee nukkumaan asuntovaunuun yöksi ihan ensimmäistä kertaa elämässään. Hassua kun on tuollaista uutta koettavaa näinkin 'isolla' tytöllä! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, asuntovaunu ja kesäyö kuulostaa hurmaavalta! Ihanaa sunnuntaita teille Ansku.

   Poista
 4. Moni puhuu jo töihin paluusta jo itsellekin tuli hetkeksi tunne suorastaan kesän lopusta. Ei sentään, loma ei ole edes puolivälissä, vielä on kolme viikkoa jäljellä ja kesääkin toivottavasti vielä pitkään edessä!

  Talviturkin heitin mereen pari päivää sitten. Halusin ehtiä ennen sinilevää, mutta valitettavasti sitä oli jo vähän näkyvissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, kesää on vielä paljon jäljellä! Mullakin on 2 viikkoa lomaa heti elokuun alusta. Uida en ole vielä uskaltanut, mutta eiköhän sekin ihme tapahdu vielä tänä kesänä. Pohjanmaalla asuessamme merivesi oli kesäisinkin niin kylmää, että rannalla löhöäminen oli paljon houkuttelevampi vaihtoehto. Ei meinaa näin kolmatta kesää Pirkanmaalaisena sitä muistaakaan, että järvivedet ovat lempeitä ja lämpimiä ;)

   Ihanaa lomaa, Lumo!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★