Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MÄ VIEN SUT RANNALLE JA ILTAUINNILLE


Tänään, kun mä tulin töistä, oli eteisessä valmiiksi pakattu kori, jossa oli rantapyyhkeet, uikkarit, juotavat ja jopa yksi sisustuslehtikin! Iltaruuan jälkeen hurautimmekin perheen kanssa rantsuun.

Suurin osa teki sieltä jo lähtöä kotiin, ja varmaan ruuanlaittoon, joten meille vapautui mukavasti tilaa. Ilta-aurinko painui pikkuhiljaa puiden latvojen taa, mutta vesi oli lämmintä kuin linnun maito. Hieman kauempana naiset pesivät mattoja ja isät onkivat lasten kanssa. Isosiskokin oli mukana ja on niin mukavaa, kun koko perhe on koossa taas. Pikkusisko innostui uinnin jälkeen tanssahtelemaan lämpimällä rantakalliolla ja koska kamera ei ollut mukana, niin nämä tunnelmat on taltioitu kännykällä.- Menkäähän iltauinnille! Siinä on ihan oma viehätyksensä.

11 kommenttia

 1. Melkein vois mennä yöuinnillekkin, luulen, että silloin vasta kunnolla viilentyisikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Ja kuutamouinnilla ei välttämättä tarttis uikkareitakaan :D

   Poista
 2. Illalla rannalla on varmasti mukavasti tilaa! Ihana tunnelma kuvissa. Mukavia kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
 3. Uiminen on kyllä ihanaa kun vedet on lämmenneet. Minä nautiskelen pienestä mökkilomasta ja tänään suuntaan asuntomessuille. Ihania sun kesäiset postaukset, mukavia kesäpäiviä koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on nyt jo kolmas kesä ilman (vanhempieni) mökkiä. Toisaalta sitä kaipaa mökkilomaa, toisaalta kesällä on ihana nauttia vapaudesta, kun ei aamulla tiedä, mistä illalla itsensä löytää. Antaa päivän kertoa sen ♥

   Mukavaa messuilua! Me ehditään sinne vasta elokuun alussa, kun mun loma alkaa.

   Poista
 4. Eilen päästiin onneksi ystävien ulkouima-altaaseen, meressä kun näkyi jo viime viikolla sinilevää eikä sinne enää taida olla oikein menemistä... Muuten olisi ihana käydä aamu - tai iltauinneilla, rantakin kun on vain parinsadan metrin päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makeeta! Harmi, että helteet toivat myös levät riesaksi :/

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★