Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SILKKIHÄÄPÄIVÄ- 12 vuotta sitten tänään sanoimme toisillemme tahdon.

Se oli kesäinen lauantai 6.7.2002. Eino Leinon päivä. Runon ja suven päivä. Päivä, jonka muistamme iäti. Astelimme yhdessä alttarille, minä ja paras ystäväni. Nii-in, varmasti monen mielestä säälittävää, mutta aviomies on myös mun paras ystäväni. Lapsiperheen arki on imaissut mukaansa ja kaksitoista vuotta on kulunut sukkelaan.


Perinteisesti olemme tehneet aina pikku reissun näin hääpäiväviikonloppuna, joskus ollaan käyty piknikillä rantsussa, toisinaan oltu koko perhe kaupunkilomalla Turussa/Helsingissä/Tukholmassa, mutta nyt viikonloppu kului ihan vaan tavaroita järkätessä, aikas epäromanttista.

- Touhujen välissä loihdin sunnuntaisafkaa, jota juhlistimme Fresitalla. Muksut saivat mansikkamehua.


Homemade frozen yogurt with chocolate and cookies

Ensi kertaa rohkenin myös rikkoa hääpäivätraditioni tänään eli en lakannut varpaankynsiäni siniseksi - koska en ole vielä paikallistanut laatikkoa, jossa on mun loput kempparijutskat, kynsilakat ym. Toivottavasti se ei tuota epäonnea, sillä meillä käynnistyi nyt 13. avioliittovuosi ;) 

- Lucky number #13 näyttää siis seuraavan aina vaan! Happy Sunday!


14 kommenttia

 1. Onnea vaan hääpäivän johdosta. Meillä on myös tänään 18. hääpäivä ja päivä on mennyt pakkaillessa, sillä huomenna lähdetään perheen kanssa reissuun. Juhlistamme sitä sitten siellä, kun nyt emme ennätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja samoin hei teille! Myös oikein mukavaa reissua!!

   Poista
 2. Onnea hääpäiväläisille! Ymmärrän tuon paras ystävä- jutun hyvin, kun omakin puolisoni on minulle sellainen. Sehän on ihan parasta!

  VastaaPoista
 3. Onnea näin hieman jälkikätten ja mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★