Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KESÄKUU KUVIN


- Kesäkuu mennä hurahti. Nyt kun tätä kollaasia katsoo, niin näyttää kuin olisi ollut kovinkin kaunista ja lämmintä... mutta mehän kaikki tiedämme, että kesäkuu oli ennätyskolea! Hyrrr.

Takkatulen ja pullanpaiston lomassa meillä oli asunnon metsästys täydessä käynnissä ja viimein sellainen löytyikin. Pähkähullua tai tavattoman rohkeaa, mutta kesken pakkaustouhujen pyrähdettiin lasten kanssa pikareissu Tukholmassa. Joka kesä tähän aikaan mun tekee niin mieleni pakata perhe autoon ja huristella Tanskaan! Onneksi työ pitää jalat maassa. Ehkä ensi vuonna sitten taas. Nyt jatkuu muuttolaatikoiden purkaminen.

4 kommenttia

 1. Ihana kuvakollaasi koleasta kesäkuusta. Seuravana sadepäivänä, joka toivottavasti on aikaisintaan elokuussa, pitääkin paistaa korvapuusteja!
  Sulla Sally on upea taito kääntää asiat positiivisiksi. Aina voi keksiä pieniä kivoja juttuja ikäviinkin olosuhteisiin.
  Itse päätin pitkästä aikaa mennä elokuviin yksin ja olipa rentouttava alku viikonlopulle suosikkinäyttelijäni Mark Ruffalon ohjaama 'Uusia alkuja'. Ihana musiikki eikä mikään tusinaleffa. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitti Ansku. Tiedätkö, elämä on useasti osoittanut, että "plan b" on ollut paljon parempi vaihtoehto kuin alkuperäinen suunnitelma. Siispä punnitse sydämellä ♥ ja luota, että asiat aina järjestyvät, tavalla tai toisella.

   Kiitos leffavinkistä, just eilen mietin, että voi kyllä mennä pitkästä aikaan leffaan ;)

   Poista
 2. Onpas aurinkoisia kuvia, vaikka hyvät säät saapuivat Suomeen nyt vasta heinäkuun puolella :) Mistä nuo ihanat myrskylyhdyt ovat peräisin?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitti! Ruosteiset myrskylyhdyt löysin Tuurista "Miljoonakirppikseltä" kesäkuussa. Köyhdyttivät kukkaroani peräti 1 euron /kappale!! Varsinainen löytö siis ;) Vanhaa myyjäukkoa tosin nauratti, kun moiset ruosteiset romut ylipäätään kelpasivat jollekin...

   Ihanaa viikonlopua Elisabeth!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★