Sisustus & lifestyle since 2009

Search

PHILIPS SteamCleaner ARVONTA!

BLOGIYHTEISTYÖ | Hämärässä vuodenajassa on se hyvä puoli, että jos siivoushommat ei oikein innosta, niin eipä noita nurkkia onneksi kunnolla näekään! "So instead of cleaning the house I just turn off the lights." Vaan nyt on markkinoille tullut uutuus, jolla siivoaminen on jopa hauskaa: Philips SteamCleaner höyrypuhdistin.


"Philips SteamCleaner Multi puhdistaa pinttyneet tahrat ja rasvan höyryllä. Nauti hygieenisestä lopputuloksesta käyttämällä pelkkää vesihöyryä, joka tuhoaa jopa 99,9 % bakteereista. Höyrysuutin yltää kaikkiin nurkkiin ja mikrokuitutyyny irrottaa ja imee lian."

Höyrypuhdistimessa on pieni vesisäiliö, 2 kätevää suutinta + 2 pestävää mikrokuitutyynyä. 2,5 metrinen johto on melko pitkä, mutta jatkojohto kannattaa silti varata käden ulottuville. Mä kokeilin tätä saunan lasioven ja laattasaumojen pesuun - ja toimi siihen tarkoitukseen loistavasti!

- Höyryllä pinnoista tulee puhtaita ja kokonaan ilman kemikaaleja.
- Ja sitten jutun paras osuus eli ARVONTA!  

Yhdellä onnekkaalla on nimittäin nyt mahdollisuus voittaa itselleen tällainen vempain ja pistää joulusiivoukset kerralla kuntoon! Riittää, kun jaat meille jonkun hyväksi havaitsemasi siivousniksin. Arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan 9.11.2014 klo 23.59 asti ja seuraavana päivänä kerron sitten onnellisen voittajan.

HUOM. Arvonta-aika on päättynyt!

Lohdutuspalkintona arvotaan lisäksi kahdelle onnekkaalle uunituore siivousopus: Leppoisa opas huusholliin (Henriksson Saara, Leinonen Aino-Maija). Voit tuplata tuttuun tapaan  arpaonnesi Sally*s facebook sivulla."Leppoisa opas huusholliin sisältää kaikki tarvittavat siivousniksit. Esim. miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviät liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen? Unohda täydellisyys ja löydä oma tapasi siivota. Huomaat pian, ettei se olekaan niin vaivalloista – oikeilla välineillä se on jopa siedettävää. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa."

  

202 kommenttia

 1. Aika hurjan näköistä hyörysiivousta, heheheh. Mukaan lähden arvontaan, haluaisin tuota konetta koittaa meidän sisäportaisiin, joissa on jo parhaat päivänsä nähnyt matto päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun siivousvinkkini on siivota vähän joka päivä ja kerran viikossa sitten tosi hyvin. Näin meidän koti pysyy siistinä läpi viikon.

   Poista
  2. Mukana arvonnassa. onXon puhdistuskivi on hyvä varsinkin hellan ja keittiön siivouksessa.
   johannamrto@gmail.com

   Poista
 2. Kahdella arvalla mukana, meille ehdotonta vempainta tavoittelemassa :D
  Minä liputan taika sienen ihmeeseen, sillä saa saumat puhtaaksi, lasten taideteokset seinistä tai hyllyistä, pinttyneen lian lähes mistä vain pois ja vaikka converset/tms. Kengät puhtaaksi (se valkoinen osa) :D
  taruku@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. Minä pyrin käyttämään myrkyttömiä siivousaineita, kuten ruokasoodaa ja etikkaa! Tehokas yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Nyt on luvattu lunta jopa 15 cm ja sehän tietää sitä että kaikki matot lumihankeen puisteltavaksi !
  Matot kirkastuu ja puhdistuu samalla raikastuen perusteellisesti :)
  Tämä on kokeilemisen arvoinen juttu uskokaa tai älkää.
  Näyttää helpolta tuolla laitteella siivous ja meillä sitä on valkoista laattaa odottamassa samoin lasiovia ;)
  garanbola(at)gmail.com
  2 arvalla

  VastaaPoista
 5. No olen tähän asti kylppärin kaakelit höyrytyllä suihkun suuttimen painetoiminnolla, mutta kyllähän tuo olisi paljon hurjempi vempain. :)

  Hammastahnalla hopeat kiiltoon, jos ei muuta kotoa löydy Sooda puhdistaa hyvin vessanpöntön, lavuaarin. Jääkaapin kaikki osat astianpesukoneeseen ja tulee helppoa helpolla.

  Mutta lisää helpotusta kaipaan, joten mukana ilomielin arvonnassa. :)

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Käytän siivoukseen laadukkaita mikrokuituliinoja, jolloin pesuaineita ei tarvitse. Pelkkä vesi riittää!
  Mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kun laittaa tavarat aina heti paikalleen, ei tarvitse ns. raivata kun varsinainen siivous alkaa.
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 8. Sokeripalalla saa esim. valkoisen lieden puhtaaksi vaikeasta liasta ja rasvasta. Höyrypesin on ollut hankintalistalla pitkään, joten tarvetta sille olisi.
  haapasaloa@live.fi

  VastaaPoista
 9. Vink vink ;)
  Yhdessä siivoten sujuu leppoisasti ja homma hoituu nopeasti.
  Sopivan kokoinen apuväline.
  Joulusiivoukseen odottelen.
  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mun ehdoton tahran poistaja muiden ohessa on sappisaippua :)

  VastaaPoista
 11. Mä en oikeastaan osaa hyödyntää saippuattomia menetelmiä, joten tämä kone tulis meille kuin tilauksesta! Samaa puolestapuhuu se, että meillä on reilu 50 neliötä laatoitettu valkoisella ja valkoinen sauma, joten... Hermot meinaa mennä ��! Paras siivousniksi: sen siivoat, minkä sotket ��!
  mirvasusan.karhunen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti hyvät, toimivat ja ergonomiset siivousvälineet. Muutettiin muutama kuukausi sitten uuteen kotiin ja ostin uudet siivousvälineet (tosin tuo höyrypuhdistin vielä puuttuu ☺) edellisten 10 vuotta vanhojen tilalle ja voi että kun siivouskin tuntuu nyt paljon helpommalta ja kivemmalta.
  Tollanen olis kyllä niiiiin näppärä.

  VastaaPoista
 13. emäksinen tuhka irrottaa pinttyneenkin lian :)
  satsuma_h@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Lapsilla siivous onnistuu kun tekee leikin.
  Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 15. Siivousniksinä itselläni on yksinkertaisesti pikkusiivo joka pvä, eli varsi-imurilla imaisu kämpässä, pölyjen tai oikeestaan pintojen pyyhintä kostealla ja yleissuihkeella, wc ja kylppärihanat yms siistinä. Yleisilme kuntoon joka pvä, nii ei tuu mtn isoa sotkua. :) Tosin itselläni helppoa, kun pikkunen kämppä, kiva pitääkin siistinä. Tosin, jos ei pitäs siistinä, olin kyl aika äkkiä pienessä kämpässä kaaos. Tuo laite olisi niin kätevä juuri kylppärinkin puhdistukseen. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Meillä kovassa käytössä arjessa on Electroluxin rikkaimuri. Sillä otan useamman kerran päivässä pienet roskat ja kissankarvat pois. Toinen mistä tykkään tosi paljon on ihmesieni :)
  Tuommoinen höyrypuhdistin ois loisto tuote kolmen lapsen ja kolmen kissan taloudessa.
  Eli mukana arvonnassa olen :)

  VastaaPoista
 17. Imuroin lähes päivittäin. Mukana kivassa arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Paras siivousniksi on siivota joka päivä sen verran, ettei pahempaa kaaosta pääse syntymään. cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa :) Minunkin vinkkini on tämä sama vanha tylsä: siivoa joka päivä vähän, niin ei tule katastrofia, ja sitten varsinaisena siivouspäivänä pääsetkin helpommalla.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa :) Mun siivousniksi on hyvän taustamusiikin suuri merkitys siivouksen jouhevaan ja iloiseen etenemiseen, esim, itellä jotain kasari tai ysäri discoa =D

  VastaaPoista
 21. Ihanaan arvontaan peukkuja pitäen mukaan!
  Siivousniksini: kaikki paikalleen, paikka kaikelle eli laitan heti käyttämäni tavarat käytön jälkeen takaisin omaan paikkaansa!

  VastaaPoista
 22. Pesualtaan saa nopeasti puhtaaksi puhdistuspyyhkeellä. sm92755(at)uta.fi

  VastaaPoista
 23. Valot pois ja kynttilät palamaan��

  Kahdella mukana!
  jonnagaco@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa ollaan! Laite mahtais helpottaa inhokki- eli kylppärin pesua :-)
  -Teija Kokko

  VastaaPoista
 25. Kylpyhuoneeseen olisi erityisen tarpeellinen laite, joten ehdottomasti tavoittelen :). Päivittäinen tavaroiden järjestely siivousvinkkini, tällöin varsinaisen siivouksen aloittaminen on näppärää :)

  VastaaPoista
 26. Arvontaan mukaan ja siivousvinkkini on, että talo tyhjäksi perheenjäsenistä, rokki soimaan ja menoksi! Ihanaa, mä oikeesti tykkään siivoamisesta :) Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 27. Vinkki: universal stonella lähtee tahrat ja esim takan luukut puhtaaksi. Mukana arvonnassa :o)

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa. Liputan sappisaippuan puolesta.

  VastaaPoista
 29. Etikalla ja soodalla saa luonnollisin keinoin puhtaaksi lähes mitä vain! :) Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 30. Siivousniksini on sappisaippua vaatteiden tahroihin. Mukana arvonnassa. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Joudun käyttänään kalkinpoisto aineita kylppärissä kun täällä niin kalkkinen vesi,ehkäpä juuri tämä laite auttaisi pitämään kalkit kurissa!! Mukana siis arvonnassa ���� ~Sonja

  VastaaPoista
 32. Juuri tällaista huippujuttua olen meidän 5 hengen talouteen etsinyt, ihana!! Mukana arvonnassa peukkuja pidellen. Takan luukut saa puhtaiksi sanomalehdellä ja hiilimurskalla, toimii tämä niksi ainakin! Marjahannele

  VastaaPoista
 33. Yhdellä mukaan! Kaikki tavarat kun oppii laittamaan heti käytön jälkeen omille paikoilleen niin kotikin näyttää siistimmältä. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 34. Oon niin siivoushullu, tällä hommat nopeutuisi!(: Kahdella arvalla mukana arvonnassa, voi jos arpaonni suosisi!
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Voi! Niin haluaisin testata tuota laitetta meidän suihkukaappiin!! <3
  Ylimääräisten tavaroiden hävitys helpottaa siivousta ja siistinä pysymistä! Juhlien alla saa hopealusikat kiiltämään, kun laittaa tiskialtaaseen foliota, merisuolaa, lämmintä vettä ja lusikat sinne päälle. Johan kirkastuu. :)

  VastaaPoista
 36. jotain hyvää musiikkia soimaan , niin on mukavampi siivoskella :) olishan tuolla mukava joulusiivousta touhuskella :) kahdella mukana , pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Tätä mä niin tarvitsisin! Arvonnassa mukana Eija

  VastaaPoista
 38. Kiva arvonta :) Meillä käytetään etikkaa ja ruokasooda paljon siivouksessa, turvallista ja myrkytöntä

  VastaaPoista
 39. Siivoan säännöllisesti ja jos ei ole tarpeeksi aikaa koko kodille, siivoan yhden huoneen kerrallaan. Putsaan liedet ja uunit heti, ettei lika pääse kerääntymään.
  seppo.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa! :) Meillä käytetään paljon etikkaa siivouksen apuna. :D Sen suurempaa sotkua ei tulis kun muistais aina heti laittaa tavarat paikoilleen. Helpottais paljon elämää.

  VastaaPoista
 41. Ruokasoodaa ja etikkaa siivoukseen.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Minä putsaan pohjaan palanneen kattilan sokeripaloilla. Arvonnassa mukana susannawallenius@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. mukana arvonnassa.
  laitetta kannattaa kokeilla myös lauteiden pesuun.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 44. Iloista musiikkia soimaan niin johan saa virtaa imurin varteen. Arvonnassa mukana, tuolla laitteella olisi ihanaa puhdistaa keittiön ja eteisen laattalattia koiran jäljiltä.

  VastaaPoista
 45. Sappisaippua ja Universal Stone ovat huipputuotteita!

  VastaaPoista
 46. Siivousvinkkini on myös tuo, että joka päivä vähäsen eli lojuvat tavarat paikoilleen, lehdet yms kierrätettävät pois jne. Lisäksi se vinkki, että mikrouunin saa raikkaaksi ruokasoodaa vesikulhoon ja sitä kun mikrottaa niin että se höyryää, sitten vain pyyhkii uunin. Kiva arvonta! T:Susanna ( susanna_ja_ronja@yahoo.com )

  VastaaPoista
 47. Mukana arvonnassa,tuo olisi huippu meille :-) Kaakeleiden saumat huutaa apua :-D Pieni järjestely/siivous päivittäin niin ei pääse kamala sotku syntymään :-)
  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Voi kun tuo tulis enemmän kuin tarpeeseen tuo laite. Siivousvinkkini on Universal Stone, sillä lähtee puhtaaksi paikka kuin paikka ja vielä luonnon mukaisesti, tuoksukin on miellyttävän mieto.Kunnon tuuletus ja koko porukka mukaan. Ja kun on saatu siivottua, kaikille palkinto :). Tietty lisäksi tuo joka päivä vähän, se vaan välillä tuppaa jäämään kun on niin paljon kaikkea muuta. (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 49. Ehdottomasti paras siivousväline ja apu on taikasieni. Sain meidän keittiön lattialaattojen saumat kuin uusiksi entisen
  asujan jäljiltä. :)

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa!
  sankos74 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Mahtava, olisikin tiedossa pari kohdetta johon tuota testaisin... :) oma siivousniksini, joka päivä kun tekee jotain pientä niin ei tule isoa kaaosta siivottavaksi. Soodalla saa mm.keittiön lavuaarin kiiltävän kirkkaaksi. Anu L

  VastaaPoista
 52. Joka ilta pieni siivous niin pysyy paikat siistinä. Kerran viikossa sit isompi viikkosiivous.
  2 arpaa

  VastaaPoista
 53. Tämä taitaa mennä hiukan mainostamisen puolelle, mutta Mister Muscle -keittiö on takuuvarma tahrojen poistaja muuallakin kuin keittiössä. Vielä ei ole meidän kotoa sellaista tahraa löytynyt, mihin tuo ihmeaine ei tehoaisi!

  Mukana arvonnassa siis! =)

  maarit.lahti@welho.com

  VastaaPoista
 54. Huippu laite!:)meillä yritetään siivoilla vähän pitkin viikkoa ja perjantaisin kaikki tietää,että koko porukka osallistuu viikkosiivoukseen:-)

  VastaaPoista
 55. Kiva arvonta! Olisi niin mahtava kokeilla olisiko tuosta apua meidän kylpyhuoneen kalkkiseinien puhdistamiseen.
  Täällä on todella hyväksi havaittu ihmesieni ja universal stone.
  kotihiirivarvikossa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 56. Kalkkikertymät saa WC pytystä parhaiten pois käyttämällä hapanta pesu- tai puhdistusainetta.
  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Olisipa hyva juuri kaakeleiden pesuun!
  Vinkkina muille teinien aideille,saat teinit siivoamaan,kun laitat heidan mielimusiikkiaan niin kovalle kuin haluavat.Siivous sujuu kuin tanssien!

  VastaaPoista
 58. Tosi näppärän näköinen laite, olsi siivoilla. Vinkkinä: joka päivä vähän, ja yhdessä enemmän.

  VastaaPoista
 59. Upea palkinto! Sokeripalalla saa keittiön tasoissa, uunissa ja liedellä ihmeitä aikaan.

  VastaaPoista
 60. Tää ois niin mun haave!!! Kahdella mukana. Mun siivousniksi...on siivota koko ajan! ;)

  VastaaPoista
 61. Arvonnassa mukana, siivousvinkkinä meillä on nykyään, että lapsi mukaan siivoukseen. Pienestä pitäen on hyvä huomata, ettei paikat pysy siistinä itsestään. Meillä 3v pyyhkii pölyjä, imuroi, siivoaa omat lelut ja ottaa astianpesukoneesta puhtaat astiat, yhdessä vanhempien kanssa tietysti :) ja leikin varjolla :)

  VastaaPoista
 62. Vanha niksi eli ikkunat ja peilit kannattaa kuivata pesun jälkeen rypistetyllä sanomalehdellä, ei jää raitoja eikä nukkaa.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Siivousvinkkini on tavaroiden laittaminen paikoilleen heti käytön jälkeen jotta olisi sellainen yleissiisti ilme koko ajan. Tuo höyrylaite kyllä inspiroisi tulevaa joulusiivousta eli yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 64. Arvonnassa mukana :) Meilläkin käytetään etikkaa ja soodaa siivouksen apuna.
  - Arjakaisa

  VastaaPoista
 65. Ehdottomasti mukana arvonnassa.! Olen jo vähän harkinnutkin tällaisen laitteen ostoa. :)
  Siivousniksi: Rikkinäisiä (puhtaita) sukkia ei kannata heittää pois, niillä on tosi helppo ja kätevä pyyhkiä pölyt ja pöly todella tarttuu sukkaan. Eikun sukka käteen. :D

  VastaaPoista
 66. Arvonnassa ehdottomasti mukana :) Olisi tuollaiselle laitteelle paljon käyttöä.

  VastaaPoista
 67. Tumma lattia ja pienet lapset niin joutuu siivomaan usein. Kerran viikossa kunnon siivous. T.jonna

  VastaaPoista
 68. Mun siivousvinkki olis justiinkin höyrypuhdistin :-) Omaa ei ole mutta mulla oli lainassa siskon höyrystin ja suorastaan rakastuin siihen laitteeseen. Omankin kovasti tahtoisin. emminum@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Voi ihana kylppäri. Mun niksi on valjastaa koko perhe siivoukseen mukaan, silloin ei tunnu niin raskaalta =D.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mukana täällä ja fb:ssä :)
  Robotti-imuri huhkii päivittäin, itselle jää sitten vain se "täsmäimurointi" kerran viikossa sieltä minne robotti ei pääse/mahdu.

  VastaaPoista
 71. Mukaan arvontaan myös facebookin kautta. Paras siivousvinkkini kaikille on tehdä siivouksesta hauskaa eli musat täysille ja eikun tanssimaan samalla :)
  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Mukaan arvontaan! Siivousvinkkini on : hanki siivousta helpottamaan kunnon välineet:-)
  Satu
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Joka päivä vähän ja kerran viikossa koko talo! :) Tuo kone saisi ehkä teininkin liikkeelle!! pirjo.hosionaho@alajarvi.fi

  VastaaPoista
 74. Taikasieni on yksi ehdottomista "siivousvälineistä". Saa hyvin pinttyneet liat pois. Esim. tiskiallas oli ennen kodin ongelmakohta, muttei ole enää :)
  Höyrypuhdistin olisi todella mieleinen.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Olen mukana myös facebookissa arvonnassa! Siivousvinkkini on että laita koirat jos sinulla niitä on, niin pihalle odottamaan siksi aikaa että saat rauhassa siivota kodin :)

  VastaaPoista
 76. Pientä pintasiivousta päivittäin/joka toinen pvä :)
  Arvonnassa mukana -Anne-
  anne5@netti.fi

  VastaaPoista
 77. Mukana arvonnassa. Ihmesieni saa ihmeitä aikaan! - suvi-

  VastaaPoista
 78. Siivousvinkkini: hanki tehokkaat siivousvälineet ja esim. kivoja tiskiliinoja ja hyväntuoksuisia, myrkyttömiä pesuaineita ja siivoaminen on kivaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 79. Meillä siivotaan vähän joka päivä, tietyt hommat aina tiettyinä päivinä. Ei pääse tulemaan niin pahaa sotkua :P
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Oi tuo härveli olisi niin omiaan meillä... Itse käytän paljon ihmesientä... Sillä olen monet tyttären hiusväriläikät saanut hävitettyä pois... Sokerilla jynssään lieden päällisen... Meillä koira, kissa, pupu ja lisko...joten siivottua tulee joka päivä...

  heli@lailanet.fi

  VastaaPoista
 81. Jos on huomaamattaan pessytkin rikkinäisiä sukkia niin sujauta sukka käteen ja pyyhi lähitienoon pölyt sillä ja sitten hyvällä mielellä heitä roskiin. Ihan oma oli vinkki eikä Pirkasta ;)
  Mukana arvonnassa.
  -Marjatta-

  VastaaPoista
 82. Kun aikoo vain nopeasti imuroida, eikä ole tarkoitus pyyhkiä pölyjä sinä päivänä, niin imurilla voi helposti ja nopeasti imuroida pahiten näkyvät pölyt pois muiden tasojen päältä! :)
  ida_hyttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Matosta saa koirankarvat parhaimmin irti kostealla sienellä. Tällainen ohje messuilta ihmesienen ( tai mikä se nyt onkaan) mukana ja totta on.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Oi, tuollaisesta olen niin haaveillut! Kunpa olisi onnetar suosiollinen tällä kertaa :)
  Siivousniksinä jaan tämän oman blogipostaukseni: uuniluukun puhdistus sokeripalalla.

  VastaaPoista
 85. Kestotiskirätit soveltuvat hyvin pöytien pyyhkimiseen sekä lasten käsien ja naaman putsaukseen. Kivat kuosit saavat myös herkemmin tarttumaan rättiin.

  VastaaPoista
 86. Vinkki: Esim. sitruunan tai laventelin eteerinen öljy raikastaa huoneilmaa (siivotessakin) paremmin kuin keinotekoiset ilmanraikastajat.
  emssme (at) windowslive.com

  VastaaPoista
 87. Grillin ritilän saa näpsästi putsattua raa'alla sipulilla. Lämmitä grilliä hetki ja hinkkaa sitten ritilää puolikkaalla sipulilla.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 88. takan luukut putsaan kostuttamalla talouspaperin ja painelen sen tuhkaan ! ja pyyhin sit lasit ja kirkasta tulee!!!
  toi kone on kuulemma hyvä ja tehokas!!! eli mukana ollaan!! t.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. ihmesientä ilman en pärjäis!
  Arja
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 90. Universal stonella lähtee kätevästi kalkkitahrat kylppäristä. Lisäksi kun pyytää miehen siivouskaveriksi niin hommatkin vähenee ja helpottuu :)

  VastaaPoista
 91. No on kiva arvonta! Meidän suihkukaapin saisi tuolla varmaaan näpsäkkäästi puhtaaksi!

  VastaaPoista
 92. Mukana arvonnassa:) ihmesieni toimii hyvin, saa valkoisestakin pöydästä hyvin irti pikkutaitelijan tekemät mustekynäpiirrokset! Sitä siis aina kaapissa tästä lähin.

  VastaaPoista
 93. Takuuvarma keraamisen lieden puhdistaja on Universal stone. Valkoisiin laatoihin ja saumoihin höyrypuhdistin olisi haka.

  annari

  VastaaPoista
 94. Vileda active moppi Meillä 4 lasta+koira. On niin pelastus! Kevyt ja helppo pestä mm.portaat Toimii http://deski.fi/modules/deski/tiedostot/print_tAuiWwnbuH.jpg

  VastaaPoista
 95. Kuivausrummun tuuletuksella viltit yms saa raikkaaksi ja (koiran) karvattomaksi myös ilman pesua :) Tykätty myös fb:ssä :) Ois tuolle masiinalle meidän huushollissa käyttöä!t.keranen.pia@gmail.com

  VastaaPoista
 96. En ole mikään siivousexpertti, joten ei minulla taida olla paljon vinkkejäkään jaettavaksi. Paitsi, että ihmesieni on kyllä ihan supermahtava tuote esimerkiksi kumppareiden ja kumipohjaisten kenkien sotkujen poistamiseen.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 97. Mukana arvonnassa! Eläinperheessä paras oksennusten ja muiden likojen poistaja on eläintarvikekaupoista saatava puhdistussuihke. Suihkutus ja pyyhkiminen riittää tuoreille tahroille, vähän kuivahtaneita kannattaa ensin suihkuttaa ja pienen odottelun jälkeen pyyhkiä pois. Suihkeen tuoksu neutraloi ällöä karvapallo-oksennuksen katkua. Kannattaa kokeilla :) -Sari (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 98. Hyvä arvonta, mukana!! :) Joka päivä siivoilen jotain, sen minkä ehdin.. yleensä pyyhin sitä mukaan kun likaa tulee.. pesuhuone laattoineen on aina haaste, joten tarpeeseen tulisi! :) mikrokuituliina on siivouksessa ehdoton! sisustus.katja@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Monet keittiön kaapeista löytyvät aineet, kuten sooda, sitruuna tai etikka ovat usein hyviä puhdistusaineita! Vaikuttaa kätevältä laitteelta! T. Saya sayav@hotmail

  VastaaPoista
 100. Tältä himosiivoojalta saisi montakin vinkkiä... Kattilaan palanut ruoka lähtee parhaiten, kun lämmittää kattilassa vettä ja eikun lastalla varovasti hankaamaan. Viemäriä (hajulukkoa) pestessä käytä vanhaa hammasharjaa. Pitkänukkaisen maton saa siististi putsattua hiuksista nuorison huoneessa, kun kietoo käden ympärille maalarinteippiä. Ja paras (luin lehdestä) keino banaanikärpäsiin on, että ajattelee vaan niiden olevan pieniä keijuja!
  Näppärää :)
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 101. Sappisaippua ja ihmesieni. Mukana myös facebookissa

  VastaaPoista
 102. Olisi tuo aparaatti meilläkin todella tarpeen!
  Siivousvinkit: takan lasiluukut puhdistuvat näpäkästi keraamisen lieden puhdistusaineella, nukkamatosta lähtevät koirankarvat yms kostutetulla ikkunalastalla. Testattuja ja toimivia.
  Arvonnassa mukana on siis Ailakki
  ailasto@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Jos jouluksi kaivetaan tummuneita hopeita esille, niin helppo niksi on laittaa tiskialtaan pohjalle foliota ja lasketaan hanasta vettä, ja lisätään velä tavallista ruokasuolaa. Siihen sitten hopeat likoamaan. Ja tulee kirkasta! Mukana arvonnassa! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 104. Oma siivousniksini on tylsästi se, että pyrin tekemään joka päivä jotakin pientä siisteyden hyväksi. Tällä tavalla niinä ns. virallisina siivouspäivinä ei olo ole ihan täysin epätoivoinen, kun perussiisteys on kuitenkin kunnossa :)

  annesavol (at) gmail.com

  VastaaPoista
 105. Sain ikkunanpesuun uutta intoa Kärcher ikkunanpesurilla! Huippu vehje! Ihmesieni on kätsy. 2:lla arvalla mukana.

  VastaaPoista
 106. Turha stressi pois siivouksistakin ;) mikrokuituliina ikkuna ja lasipinnoille, jos perheessä on eläimiä ja esim.sohva irtotyynyillä, parhaiten tyynyjen alle usein kertyvät karvat saa pois ihan juuriharjalla.

  VastaaPoista
 107. Tuo olisi huippu! Tuollaisen tarvitsen. En pidä siivoamisesta, mutta anoppi kertoi vinkin, että kaikki tahrat ja lika esim. keittiöstä irtoaa ihmesienellä. Totta se on, kokeilin itse.

  VastaaPoista
 108. Taikasieni hyväksi havaittu moneen paikkaan,tuhka takan lasiluukun puhdistukseen,serlan siivouspaperilla ikkunat ja lasipinnat kirkkaiksi,ei jää nukkaa ja lopuksi kompostiin.Turha tavara pois ja kaikella paikkansa ja joka päivä perussiivous niin ei tarvitse edes pitää mitään suursiivousta.Aina on siistin näköistä Ja kukkia ja kynttilöitä tuomaan tunnelmaa ja hyvää mieltä.tv Ritu

  VastaaPoista
 109. Universal Stone toimii moneen ja on myös turvallinen puhdistusaine.

  VastaaPoista
 110. Taikasieni on yliveto ja etikalla ja coca-.colalla saa myös putsattua .Ylläpitosiivous estää suursiivouksen tarpeen.
  josjakun(at)yahoo.fi

  VastaaPoista
 111. Paras siivousvinkkini on se, että siivoaa vähän säännöllisesti, esim. imuroi useammin kuin kerran viikossa. Kun on jo valmiiksi siistiä, "iso" (viikko)siivous ei tunnu enää niin pahalta! :) june1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 112. siivoaa vähän kerrallaan... ja useampana päivänä viikossa, niin ei oo kerralla niin kova työ :)
  mukana arvalla!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 113. Paikat ojennukseen joka päivä ettei tule kaaosta, ja kerran viikossa isompi siivous. Viikko siivous aina torstaina, ettei viikonloppuna enää tarvi, saa vaan nauttia :)
  -PäiviM-

  VastaaPoista
 114. mukaan arvontaa minulla on kans hyvä mikrokuitu liina, mutta tuo olis kyl sata kertaa parempi :)

  VastaaPoista
 115. Kärcherin ikkunanpesuri verraton laite.Nopeasti saa siistittyä esim. lavuaaarit Serlan kostealla liinalla
  Erjuska erja.kehusmaa@netti.fi

  VastaaPoista
 116. Mukana arvonnassa. Ruokasooda ja etikka ovat mikrokuituliinan lisäksi hyvät luontoystävälliset aineet. Tuo vempain niiden lisäksi voisi mukavasti innosta joulusiivouksiin:)

  VastaaPoista
 117. Ehdottomasti mukana arvonnassa, minäkään en enää pese ikkunoita ilman Kärcherin kuivainta :) ja höyrypesuri puuttuu...
  Terveisin Teija

  VastaaPoista
 118. Arvonnassa mukana. Savipesuaine on myös todella tehokas kalkkijäämiin ja luonnon tuote. Riittoisa myös kun purkkini on kestänyt jo pari vuotta ja vielä yli puolet jäljellä
  mktiiro@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Kannustan lapsiani (2 ja 4 v) siivoamaan omat lelunsa joka ilta omille paikoilleen itse. Iltarutiineihin siis kuuluu siivousleikki. :) Lapsiperheessä ehdoton on myös rikkaimuri... noora.ruokonen @ luukku.com

  VastaaPoista
 120. Joka päivä kun tekee "ohimennen" jonkun pikku siivousjutun, niin ei ole kerralla niin kova homma :)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 121. Arvontaan mukaan, voittoa himoiten. Kun vedenkeittimeen jää kiehuvaa vettä kaadan sen pieneen kulhoon, sekaan tippa astianpesuainetta ja tiskirätti, annan hetken liota ja sitten aloitan pintojen puhdistuksen puhtaalla liinalla.
  KMS Espoo

  VastaaPoista
 122. Paras niksi olisi kai, että korjaisi jäljet aina heti ja pari kertaa viikossa imurointi. Tosin ei todellakaan aina onnistu, mutta välillä toimii hyvin;)
  hautnina at gmail com

  VastaaPoista
 123. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Pöyjen pyyhinnässä suosikkini on kertakäyttöinen mikrokuituhuiska, jolla saa pölyt pienimmistäkin koloista ja sopii mainiosti myös auton pölyjen pyyhintään. Ihmesienellä lähtee niin vaikeat tahrat kodin pinnoilta kuin pinttynyt lika tennarien valkoisista kumiosista.

  VastaaPoista
 124. Ihana vempain! Olisipa onni myötä arvonnassa! Siivousvinkkinä ihmesieni, sillä lähtee kyllä kummallisimatkin jäljet.

  VastaaPoista
 125. Mukana arvonnassa! Mieheni ehdottomasti paras panostus siivoukseen robotti-imurin hankinta. Robotti kerää pahimmat pölypallot arkipäivinä sillä aikaa, kun olemme itse palkkatöissä.

  VastaaPoista
 126. Ihmesienet helpottavat siivoushomman huomattavasti! :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Mukaan arvontaan! Siivousvinkkinä, siivoa usein vähän kerrallaan, niin paikat pysyvät siistinä helpoiten.
  T.odette123 (at) luukku.com

  VastaaPoista
 128. Tehokkaalta peliltä vaikuttaa. Arvonnassa mukana :)
  Minun siivousniksini on perinteisesti imuri, jolla imuroin kaikki pinnat tv:n ja hyllyn päällisiä myöten.
  Vaihtelen vain erilaisia suuttimia.
  pyykintahroihin käytän sappisaippuaa. t. Tintti

  VastaaPoista
 129. Ehdottomasti mukana arvonnasssa! Siivousvinkki on sama mikä on tullut jo useaan kertaan eli siivoa joka päivä vähän niin sotkua ja kaaosta ei ehdi syntymään. -Satutee- satutoivonen@live.com

  VastaaPoista
 130. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Paras siivousvinkkini kaaoksen hallintaan on sama kuin varmasti monella muullakin; eli siivotaan joka päivä vähän, niin megasotku pysyy loitolla. t. Laura

  VastaaPoista
 131. Vinkki:käytä ruokasoodaa puhdistukseen,sopii myös tuohon höyrypesuriin. samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 132. Mukaan arvontaan, tuo olis kyllä tosi kätevä vehje. :) Siivoamisessa minä luotan ruokasoodaan ja etikkaan. Joskus käytän jotain eko-pesuaineita. Ei saa tulla liian kliinisen puhdasta. ;) e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 133. Mukan arvonnassa!

  Paras siivousniksini on mies, joka siivoaa! Todella harvoin joudun tarttumaan imuriin tai sinipiikaan, kun Siippa siivoaa. Hän myös pesee ikkunat. Minä keskityn kylppärin ja keittiön hinkkaamiseen. Siihen tuo laite olisikin onnen omiaan!

  lumolifestyle@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Minun vinkkini on mikroliina niiden kanssa ei pesuaineita aina tarvita. Sekä kunnolliset siivousvälineet jotka on mukava ottaa esiin ja käyttöön. Koirankarvat lähtevät vaivatta lattiankuivaimella eli aina ei tarvitse imuriakaan ottaa esiin.
  tiiun(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Imurin pussiin kannattaa heittää pussin vaihdon yhteydessä pari teelusikallista vaniljasokeri ja raikas tuoksu leviää imuroidessa.
  pussikarhu@luukku.com

  VastaaPoista
 136. Joka päivä pikku perussiivous ja kerran viikossa kunnon viikkosiivous, ei huolta suursiivouksista. Puhdas ja raikas koti. Tuo puhdistin kyllä olisi helpotus.
  Pirre

  VastaaPoista
 137. No mä oon vähän "huono" siivoamaan, eli ei oo mitään vinkkejä:D muuta kun, että yleispuhdistusaine on hyvä pikasiivouksessa :) valtonen.anna at gmail.com

  VastaaPoista
 138. Hei! Itse olen sellainen että yritän ainakin laittaa joka päivä tavarat paikoilleen ettei huusholli pääsisi ihan kaaokseen. Tänään puhdistin muuten etikalla kahvinkeittimen, täällä kun moni on tuon etikan maininnut.

  VastaaPoista
 139. Oijoi, tämän haluaisin! Siivousvinkkinä: kaikilla tavaroilla tulisi olla oma mietitty paikkansa, niin järjestystä on helpompi ylläpitää ja tavarat löytyvät helpommin.
  AP
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 140. Serlan siivousliinat wc:n pesuun. Muutoin kunnon työvälineet ja tavaroiden karsiminen.
  Paula
  psarva(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 141. Opeta myös mies siivoamaan, niin työmäärä puolittuu! ;)

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 142. Imurin pölypussista pöllähtelee joskus puolityhjänäkin tunkkainen haju. Töpöttele pieni pumpulipallero hajuvedellä tai huonetuoksulla ja imaise pallero imuriin. Siivouksen edetessä kotiin leijailee vieno tuoksu. Itse käytän vanhoja hajuvesiä, joita ei enää tule suihkittua iholle, mutta jotka vielä ovat ihan iskussa. anne.jrvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Tuommoinen olisi kyllä tarpeen meilläkin.
  Siivouksessa vannon mäntysuovan nimeen, mutta kupariesineet saa kirkkaiksi ja kauniiksi ketsupilla.

  VastaaPoista
 144. Tämä olisi kyllä oiva apu siivouksessa :)
  Siivousniksini on perinteisessä ikkunanpesussa sanomalehden käyttäminen kuivaukseen.

  VastaaPoista
 145. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Iso siivousurakka on edessä, kun eteisen homeremppa saadaan valmiiksi.
  Etikka ja ruokasooda ovat oivia puhdistusaineita :)

  VastaaPoista
 146. Inhoan siivoamista mutta tykkään puhtaasta, siististä ja raikkaasta kodista. Miten ristiriitaista! Homman olen ratkaisuut hyvillä ja toimivilla työvälineillä. Mutta tämmöinen vempele minulta kyllä puuttuu..Saunan oveen kokeilisin sitä ihan ekana.
  Toiveikkaana mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 147. Jaahs. Tavaran vähentämisellä pääsisi jo pitkälle, ei olisi niin paljoa siivottavaa ;) Mies yrittää katsea kamoja, mä oon vähän hamstraajatyyppiä.
  Oon tykänny käyttää pientä rikkaimuria, sillä on kiva pikasiistiä murusia sun muita.
  Pitäis ehkä ens kesänä kokeilla suodattimia tuuletusikkunoissa. Vähintäänkin välttyisi niiltä koivunsiemeniltä ja siitepölykerrokselta...

  VastaaPoista
 148. Hei!
  Järjestyksen ja siistien paikkojen ylläpitämiseen kahden kerroksen talossa on vie mennessä ja tuo tullessa. Myös tavaran karsiminen helpottaa itse siivousta.
  T.Minna Pohjanmaalta

  VastaaPoista
 149. Tuo tulis tarpeeseen! Täällä on niin kalkkinen vesi, että ikävää jälkeä kaakeleissa. Mä myös vannon Universal stonen nimeen!
  -Johku-

  VastaaPoista
 150. Voihan SteamCleaner! Tällaisista laitteista siivousintoilija innostuu! Tässä oma vinkkini: esim. hellaan ja uunin lasiin pinttyneen lian saa raaputettua pois hieman kostutetuilla sokerinpaloilla. Terv. Pihlaja

  VastaaPoista
 151. Mukana arvonnassa:)
  Pikasiivousvinkkini liittyy ikkunoihin sohvien takana jne, jotka ovat täynnä pienien käsien jälkiä...ikkunaspray ja rutattu sanomalehden sivu ja tulee puhdasta nopeasti ;D

  VastaaPoista
 152. Mahtavan oloinen laite; kelpaisi meillekin :)
  Jääkaappiin saa raikkaan tuoksuun kun laittaa sinne halkaistun sitruunan!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 153. Ihan kaikista paras niksi kodin puhtaana pysymiseen on hommata reissutyö miehelle!!! :D -jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 154. Jasminella82 lisää vielä, että kahdella mukana :) oon seurannut fb sivuja jo pitkään!

  VastaaPoista
 155. Meidän seudullamme ongelmana on kalkkinen vesi. Eli pesuhuone likastuu (kalkkiutuu) tosi nopeasti. Olen lainannut höyrypesuria ystäviltämme sen puhdistukseen. Apuna on ollut myös taikasieni ja kaikkia poistavat puhdistusaineet. Eli kovasti olisi käyttöä jo. aparaatilla :) Arvonnassa mukana!!!

  VastaaPoista
 156. "Vie mennessäs, tuo tullessas" sanoo aina mummini. Ei varsinainen siivousvinkki, mutta tuota ohjetta noudattaen tavarat kulkeutuu omille paikoilleen eikä kaaosta synny.
  Yhdellä mukaan.
  morsiosorsa@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Mukana arvonnassa. Vinkki: jaa siivoustoimet viikolla useammalle päivälle -pieninä annoksina on jopa mukavaa :)

  VastaaPoista
 158. Sooda! Toimii joka paikassa, eri variaatioina. Esimerkiksi entinen koiramme avasi pakastimen, söi mansikoita muovimaton päällä, mansikka imeytyi mattoon. Lopulta sooda+etikka sai mansikan lähtemään muovimatosta. Käytän soodaa eteisessä ihan sellaisenaan, ei haise sukkahiki :)
  Ihana blogi, terveisin Henna Naantalista

  VastaaPoista
 159. Taikasieni (oma suosikkini) on mainittu jo niin moneen kertaan, että sanoisin meidän perheen parhaaksi investoinniksi siivoajan palkkaamisen - vähentää stressiä kummasti :-)

  VastaaPoista
 160. Tää ois kyllä huippu meidän saunan oveen, se on karmeessa kunnossa! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 161. Mukana arvonnassa! Mun vinkki siivoukseen on pitää paikat järjestyksessä ja tehdä suursiivous noin viikon välein. Lapsi mukaan siivoukseen leikin varjolla :) - Kirsi Westergård

  VastaaPoista
 162. Siivousvinkkini... sukkia kun tulee joskus pestyä niin, että ovat jo oikeasti poisheitettävässä kunnossa. Tuollainen pesty ja kaatopaikkavalmis sukka on oivallinen pölyjen pyyhkimiseen, kostea sukka vain käteen kuin lapanen ja pölyjä pyyhkimään. Tuplalla mukana...
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 163. Soodalla puhdistuu yksi jos toinenkin kodin sottainen paikka. Kannattaa etsiä netistä vinkkejä sen käyttöön
  janttarainen@luukku.com
  Yhdellä mukana

  VastaaPoista
 164. Olisipa mahtava apu siivoukseen. Yritän siivota vähän joka päivä ja mikrokuituliinat ovat joka päiväidessä käytössä.

  VastaaPoista
 165. Paras siivousvinkki on varmaan säännöllisyys tai edes vähän kerrallaan usein, eli ei saa päästää urakkaa toivottoman oloiseksi. Parittomat ja rikkinäiset sukat kerään pöly- ja lattiaräteiksi siivouskomeroon, kiva kun voi surutta heittää käytön jälkeen pois.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 166. Hei! Päteväntuntuinen peli! Siivousvinkkini: mikrokuituliinat ja paljon armollista asennetta (itseä kohtaan
  t. Leena

  VastaaPoista
 167. Ehdottomasti mukana jos vaan on olemassa jokin keino tehdä siivoamisesta hauskaa tai edes semisti siedettävämpää.... Siivousvinkkinä annettakoon kunnon hampaat irvessä `nyt mennään eikä meinata` -asenne ja reipastahtinen siivousmusiikki.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 168. Älkää nyt naurako mutta parhain siivousvinkkini on laittaa mies asialle :)) Siksi olisikin ihan huippua pikkasen helpottaa hänen saunan siivoamistaan joulukuntoon :)) Oltaisiin molemmat onnellisia :))

  VastaaPoista
 169. Steam cleaner.... haluan! Mukana arvonnassa!!! T. Marjo S.

  VastaaPoista
 170. Parhaita siivoustuotteita jota käytän on sappisaippua, sooda ja ihmesieni. Ikkunoitten pesu onnistuu minulta parhaiten niin että sekoitan vettä, vähän fairya ja pikkasen sinolia. Voi pestä myös pienellä pakkasella. Rätillä ikkuna märäksi ja kuivaus sanomalehdellä. Ei tule viiruja ja ikkunat on kirkkaita :)
  Tämä olisi täydellinen tuote saunan ja kylppärin puhdistukseen eli mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 171. Tää ois tälle emännälle vähintääkin pelastus ! Sais kalkkitahrat kyytiä... Ehottomasti mukana ollaan!!!!
  -Hennam-

  VastaaPoista
 172. Mukana ollaan! Tavarat kun huolehtii aina paikoilleen eikä jätä lojumaan minne sattuu, niin ei ole sitten niin paljon siivottavaakaan, kun yleisilme pysyy siistinä aina.
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 173. Kun korjaa heti tavarat ja siivoaa kerran viikossa,pysyy suhteellisen siistinä. Mukana ollaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 174. Vie mennessä ja tuo tullessa. Mahtava arvonta. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 175. Mukaan arvontaan viime metreillä. Mikroliina, ihmesieni ja ihanaa siivousmusiikkia ja hommat hoituu..
  danalai70@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Juku mikä vehje! Täällä hoitovapaalta töihin palannut äiti-ihminen tuskailee minne katosi aika - ja sitä vähää ei viitsisi käyttää siivoamiseen. Kunnon välineillä voisi siis saada takaisin sitä aikaa perheelle.

  Sissi

  VastaaPoista
 177. Kiillon wc-puhdistajat ovat tuoneet mukavaa luxusta wc:n siivoamiseen. Erityisesti se laventelin tuoksuinen on kiva. Ja ovat suurelta osin biohajoavia. Tykkään!

  VastaaPoista
 178. Niksinä se, että kutsu vieraita kylään nopealla aikataululla. Sujuu siivouskin kuin itsestään!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 179. Laadukkaat mikrokuituliinat ja niitä reilusti, niin siivous sujuu. Konetiskiaine on myös aikas autuaaksi tekevä, mitä tiskialtaan ja hanan kirkkauteen tulee ��

  VastaaPoista
 180. Niksinä on se että joka päivä tekee jotain pientä niin toivon mukaan välttyy pahimmalta kaaokselta...ainakin kuvitelmissaan :))

  VastaaPoista
 181. Osallistun arvontaan!
  Niksini on siivota ainakin keittiö joka päivä!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 182. Mukana arvonnassa. Ihmesieni on siivouspäivän pelastus. Tosin tämä laite saattaisi hyvinkin viedä ykkössijan siinä kilpailussa. -RiikkaA

  VastaaPoista
 183. Käytän etikkaa aina joskus moneenkin juttuun ja ihmesieni on jees, mikrokuituliinat ihan ehdottomia! Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 184. Taikasieni on loistava apu mitä ihmeellisimpiin likaongelmiin!
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 185. Etikkaa käytetään usein niin pyykkiin kuin ikkunoihin, ja höyry olisi mielenkiintoinen uutuus meillä:-)

  VastaaPoista
 186. Taivaallinen laite olisi tuo pesuri. Vinkkinä :Tavarat heti käytön jälkeen omille paikoilleen.

  VastaaPoista
 187. Voi tahtois kokeilla joulusiivoukseen :) Mukana siis josko se arpaonni suosisi =)

  VastaaPoista
 188. Kiva arvonta, mukana ehdottomasti. Pitää paikat aina siistinä niin ei pääse koskaan isoon sotkuun asunto.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Suursiivouspäivinä joka huoneeseen karkki palkinnoksi ;)

  VastaaPoista
 190. Etikasta ja ruokasoodasta on moneksi siivouksessa.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 191. Olisi kyllä tarpeeseen, osallistun kilpailuun

  tarja.niemenlinna@luukku.com

  VastaaPoista
 192. Kunnolliset siivousvälineet ja mikrokuituvälineet on parasta siivoukseen. Arvalla mukana.
  AnneR

  VastaaPoista
 193. Taikasieni tekee ihmeitä ja kostutettu sokerinpala on hyvä ainakin vanhanmallisiin helloihin! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 194. Kun yrittää pitää tasot tyhjänä, yleisvaikutelma on siistimpi. Ja jos tasot pysyy tyhjänä, siivoamisen määräkin vähenee ;).
  ~ Susci

  VastaaPoista
 195. Taikasienellä saa nopsaan ikkunat ja peilit puhtaiksi =D

  VastaaPoista
 196. Sooda ja etikka kouraan niin tulee puhdasta ilman myrkkyjä
  mirkkulainen(at)luukku.com

  VastaaPoista