Sisustus & lifestyle since 2009

Search

UNELMAKOTI RAUHALASSA


Kannustalon myyntimiehet olivat keksineet Tampereella erinomaisen idean yhdistää Kannustalo -esittely asunnon myyntiesittelyyn. Niin monessa Kannustalo esittelyssä kun mekin olemme vuosien mittaan kiertäneet, niin ainoa asia, mikä niissä on jäänyt kaihertamaan, on ollut juurikin pihan ja ulkotilojen keskeneräisyys. Taloesittelyt kun on tapana perinteisesti järjestää talojen ollessa juuri ja juuri muuttovalmiita. 

- Tällä kertaa ei voinut kuin myhäillä tyytyväisenä. Talo oli täysin valmis (rakennusvuosi 2010) ja niin oli pihakin.
Siisti pihapiiri toivotti tervetulleeksi ja sisäänastuttaessa luonnonvalo tulvi sisään ikkunoista. Tämän talon säilytysratkaisut olivat paikoin nerokkaita, esim. kodinhoitohuoneen käytännöllisyys sai huokailemaan, ja Kannustaloille tyypillinen huonekorkeus yhdistettynä vaaleisiin lattiapintoihin lisäsi avaruuden tuntua entisestään. Kannustalojen jälleenmyyntiarvo on erinomainen, vain manttelitakan marmoripinnan ohut  nokikerros paljasti, että talossa todellakin asutaan.

Tämä unelmakoti löytyy Ylöjärveltä ja odottaa uusia asukkaita. Asunnon myynti-ilmoitukseen voit tutustua täällä.Kuvat on julkaistu asunnon omistajan luvalla. Sally kiittää!

15 kommenttia

 1. Todella kaunis koti!

  -Mari P.

  VastaaPoista
 2. Mä haaveilen Rauhalasta silloin Tuusulan Asuntomessujen aikaan. Ainoa, mikä messutalossa oli huonoa, oli kodinhoitohuoneen pieni koko. Meidän tontille ei saanut kahteen kerrokseen rakentaa, joten päädyttiin lopulta arkkitehdin käyttämiseen, mutta minusta meidän kodissa on silti rauhala-henkeä, vaikkei sitä Kannustaloa tullutkaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä talossa oli suuri ja käytännöllinen kodinhoitohuone. Pohjapiirros löytyy tuolta blogitekstin joukossa olevan myyntilinkin takaa. Kannattaa kurkata ;)

   Poista
 3. Miten kaunis talo ja ihastuttava tuo tiiliseinä olohuoneessa. Myös valkoinen allas keittiössä kiinnitti huomioni, tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talossa oli kaksi olohuonetta - alakerran olohuoneessa keskityttiin tunnelmaan ja seurusteluun, yläkerran olkkarista löytyi tv.

   Poista
 4. Näyttääpä talo melkein samanlaiselta kuin meidän, muttei kuitenkaan, hih ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Musta on kiva, että valmistalonkin voi räätälöidä mieleisekseen ♥

   Poista
 5. Kaunis ja kutsuva...katsoin edellistä päivitystä, siellähän on jo joulu täydessä käynnissä kun paraatikin siellä jo toivottanut joulun tervetulleeksi, meillä pääkaupunkiseudulla ei kai vielä ... :-))
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taloesittelyssä oli lämmin tunnelma ja talo harmoninen kokonaisuus.

   Tampereen joulunavaus oli viime sunnuntaina 16.11. Hieman aikainen ajankohta mielestäni, mutta jokainen tyylillään ;D Nyt kun saataisiin vielä lunta, niin olisi oikein hyvä.

   Tämänvuotiset lahjahankinnat taidamme tehdä viime Joululta tuttuun tyyliin eli pääosin netistä. Eipähän tarvitse jonottaa kuin yhdessä paikassa - postissa!

   Poista
  2. Kaunis ja valoisa talo. Sisustettu hyvällä maulla. Hintakin on ihana. Ei ihan tavallisille-Tanjoille :)

   Poista
 6. Ja joka ikkunasta näkyy naapuritalo tai autokatos, ei minkäänlaisia maisemia tai yksityisyyttä jota omakotitalossa pitäisi olla. Onneksi asun keskellä kaupunkia upeine maisemineen omassa rauhassa kerrostalossa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★