Sisustus & lifestyle since 2009

Search

UUSI NAAPURI


- Tampereelle avattiin torstaina uusi kiva liikeryhmittymä "Naapuri" ja kävin siellä pyörähtämässä kameran kanssa.

Idea on ihan huippu - ja sijainti samoin! Saman katon alla, yhteisessä liiketilassa ja aivan Stockmannin kupeessa Tuomiokirkonkadulla, toimii neljä eri naisyrittäjää: lifestylemyymälä Putiikki Rannalla, vaateliike Minzi, antiikkiliike Anna-Stiina sekä herkullinen Bistro Naapuri. Putiikki Rannalla

Lifestylemyymälä Putiikki Rannalla vahvistui nyt peräti kolmannella myymälällään Tampereella! Ihanainen Maarit kertoi, että tokihan tällekin puolen Tammerkoskea tarvittiin oma Putiikki ;)
Minzi

Jyväskyläläisille tuttu Minzi tarjoaa nyt myös Tampereella muotia niin miehille kuin naisillekin. Valikoimaan kuuluvat mm. merkit Tiger of Sweden, FilippaK, SuperTrash, Penny Black, Calvin Klein Jeans, BeckSöndergaard, Superego ja Minimum.

 

Antiikki Anna-Stiina

Anna-Stiinasta löydät mielenkiintoisia antiikkiesineitä ja huonekaluja niin Suomesta, Ruotsista kuin Ranskanmaaltakin. Ikivanhoista 1700-luvun patinoituneista esineistä industrialismiin + mausteena tyyliin sopivia sisustustuotteita.
Bistro Naapuri

Bistro Naapurin kahvi- ja teevalikoima kilpailee runsaudellaan raakakakkujen, herkullisten salaattien ja avokado/ hummus/ itu -täytteisten sämpylöiden kanssa! Kaupanpäälle hymyilevää palvelua ja myös viinilista löytyy ;)

- Tervetuloa tutustumaan uuteen Naapuriin! 


Käyntiosoite: Tuomiokirkonkatu 24, Tampere

6 kommenttia

 1. Voi mitä liikkeitä ja kiva tuo ajatus; että ovat saman katon alla.

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa kivaa että ne kaikki ovat samassa! Pannuhuoneelle onkin ollut liian pitkä matka ilman autoa, nyt löytyy lähempää. Ja Anna_Stiina kiinnostaa myös kovasti. Kiitos vinkistä ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköisiä liikkeitä. Täytyy varmaan suunnitella retkeä Tampereelle...

  VastaaPoista
 4. No onpas kivan näköinen :-) Hauska katsoa näitä suomalaisten liikkeiden kuvia, kun siellä kaikki näyttää niin "oman maun mukaiselta". Täällä saa aina etsimällä etsiä, että osuu sellainen just sopiva kohdalle. Toi Anna-Stiina kyllä mun ykkössuosikki.

  VastaaPoista
 5. Hih, mekin pyörähdettiin Naapurissa työkaverini kanssa jo torstaina ja uudemman kerran poikkesin eilen... Aivan loistava idea pistää hynttyyt yhteen!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★