Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KOKKOAJELULLA


Uusia perunoita, silliä ja tilliä sulateltiin Juhannusaaton kokkoajelulla. Meinasi kyllä mennä mieli matalaksi koko reissusta, kun nähtiin, että Pyhäjärven rantaan pystytetty ja netissäkin mainostettu kokko oli vaan muutama lauta ristissä.. Mutta joskus 'plan b' eli reissujen sivujuonet ovat mielenkiintoisempia kuin alkuperäinen suunnitelma.

- Vai mitä sanotte tästä upeasta sateenkaaresta, joka nousi Pyhäjärven ylle?

Tarkoin varjeltu kokko oli peitetty pressulla, joka hieman ennen klo 22 poistettiin, 'lautahökötys' valeltiin bensalla ja tuikattiin tuleen! Ei ihan vastannut meikäläisen käsitystä juhannuskokosta kyllä, ja mies kellotti, että roihu paloi loppuun noin 8 minuutissa. Buuu! Mutta rantamaisema oli kyllä kaunis.
Tässäkö tää nyt sit oli? kysyivät lapsetkin. Niinpä me hypättiin autoon ja päätettiin jatkaa juhannusaattoajelua. Kokkosavuja ei näkynyt, joten yhdessätuumin päätettiin vielä koukata yhden tanssilavan kautta kotiin, ne kun ovat yleensä järvenrannassa. Eikähän tuo koukkaus ihan hukkaan mennyt, sillä sangen komea nuotio roihusi veden äärellä. Pikkusisko oli sitä mieltä, että oikeassa kokossa pitää olla risuja, ja tässä oli.

- Päästivät meidät vielä pummilla sisään, kun luvattiin, että mennään vaan rantaan eikä vetämään poskivalssia!
1 kommentti

  1. No olipas kälyinen kokko...tosi mälsää.
    Ihanaa kun löysitte sitten muuta kivaa illaksi. Tuossa alimman kuvan kokossa on jo sitä oikeaa fiilistäkin.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★