Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SURPRISING SATURDAY


- Mä halkean onnesta! Tää on just niitä 'vain kerran elämässä' juttuja..

Kotikatsomomme oli varustettu saavillisella popcorneja, kun tyttäreni, hurmaavan Avan äiti, tanssi hetki sitten Helsingin Olympiastadionilla järjestetyssä Uusi Lastensairaala 2017 megakonsertissa Jari Sillanpään esittäessä lopussa Gangnam Stylen lavalla!  

Olen niin ylpeä tyttärestäni! ♥ Hän veti kuin ammattilainen eikä jännitystä huomannut lainkaan!! Tunnelma paikanpäällä oli taatusti sanoinkuvaamattoman upea + että sai esiintyä samalla lavalla idolinsa kanssa! 


Sori surkea kuvanlaatu. Nää on napsittu jännityksestä tutisevin käsin suoraan tv-ruudulta..


Siltsu piti lopussa 'taluttaa' pois lavalta ;)

#liveaidsuomi kiitoskonsertti oli hieno ja vaikuttava kaikkine yllätysesiintyjineen myös näin kotikatsomosta käsin ja kaikki kunnia siitä talkooväelle. Lapsissa on tulevaisuus! Saamme olla ylpeitä näin mahtavista artisteista, yhteistyökumppaneista ja muista talkoolaisista, jotka lähtivät pyyteettömästi mukaan ja antoivat parastaan tämän mahtavan idean siivittämänä. Vai mitä sanot? Olitko paikan päällä livenä?


Sinäkin voit osallistua talkoisiin ja lahjoittaa Uusi Lastensairaala 2017 hankkeelle haluamasi summan. Pienikin lahjoitus on iso asia, sillä yhdessä rakennamme Suomeen maailman parhaan lastensairaalan. Lahjoitustiedot löytyvät täältä

4 kommenttia

 1. Hieno tunne varmasti. Hyvin hän tanssikin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vieläkin on vaikea uskoa tätä todeksi ;DD

   Ihanaa uutta kesäviikkoa! Koskas loma alkaa?

   Poista
 2. Aww, mulla meni ihan kylmät väreet! Onnea molemmille! Ihana juttu ja niin parhaita hetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos S! Kyllä täällä mamman sydän pamppaili esityksen aikana muutaman ylimääräisen lyönnin.. Mahtava kokemus tyttärelle!!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★