Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET


- Nyt on vuorossa toivepostaus eli tämän vuoden asuntomessujen kivat lastenhuoneideat!

Messutalojen lastenhuoneet ovat nimittäin ihailtavan värikkäitä ja muutamassa kohteessa lastenhuoneesta löytyy kiipeilyteline, köysitikkaat, renkaat tai jopa kokonainen 'puumaja' aktiiviselle lapselle. Lisäksi on käytetty paljon pallovaloja, pehmeitä mattoja, kivoja seinätarroja ja yksilöllisiä seinämaalauksia. 

Tässä huoneessa ei ole tarkoituskaan nukkua - vaan leikkiä, kiipeillä ja rakentaa (kohde 38).
Puumaja on raisiolaisen puuseppä Osmo Tukiaisen taidonnäyte!- Parvisängyt ovat erinomainen keino säästää tilaa ja onhan se tietty jännittävää nukkua katonrajassa! 

Tämän messukohteen nro 28. Passiivikivitalojen kosteusturvatalon yläkerran lastenhuoneet ovat niin viehättävät parvineen, että viimeistään nyt kaikki pienet (ja miksei isommatkin) messukävijät toivovat sellaista:- Pinkkikukkaisessa huoneessa on lisäksi kivat kurkistusikkunat lapsen korkeudella niin lukunurkkauksessa kuin ylhäällä parvellakin! Aivan loistavaa!

Monet messutalojen lastenhuoneista on sisustettu tietyn teeman mukaisesti esim. jääkiekkoilijalle, prinsessalle tai jopa supersankarille! Ja pitäähän messuilta yksi robottihuonekin löytyä!

Kohde nro 33. Hevi kivitalo Panthera Tigris.
Kohde 27. Design-talo Valhalla, jääkiekkomaalivahti on seinätarra.Supersankarihuoneet löytyvät kohteesta nro 15. Deko-Talo.

Asuntomessukohde nro 36. Jämerä-Leijan yläkerta on lasten valtakuntaa! Sieltä löytyy mm. tämä Robin-huone, jossa on tosi kiva ja monikäyttöinen vuoderatkaisu säilytyslaatikkoineen:Lastenhuoneen seinässä on kuultomaalattu puu (kohde 36).

Myös hiilenmusta hirsitalo, kohde nro 26. Villa Kapee, kätkee sisäänsä kivat lastenhuoneet. Viistot kattomuodot luovat tunnelmaa, jota täydentää loistavasti hirsiseinään tehty Uula-liukuvärjäys (tytön huoneessa pinkki ja pojan huoneessa sininen) sekä tietenkin lastenhuoneen värimaailmoihin sopivat tekstiilit.

Käsinkudotut matot eri-deco.fi, seinä toteutettu Uula-tuotteilla.
Yksilölliset virkatut pehmolelut on taiteillut Tarja Kanninen Keski-Suomesta (kohde 26).


- Mielestäni näiden messujen KIVOIN LASTENHUONE löytyy asuntomessujen kohteesta nro. 37 Terca Tiger!

Alakerrassa sijaitsevat kaksi lastenhuonetta on nimittäin yhdistetty kivasti liukuoviseinän avulla yhdeksi isoksi eli tila muuntuu loistavasti lapsiperheen elämäntilanteiden mukaan. Tehosteseinällä komeilee lentokone (valokuvatapetti Art4You) ja kahden yhdistetyn huoneen ansiosta lapsilla on runsaasti tilaa leikkiä ja kiipeillä. Tästä kohteesta löytyy nimittäin kivat kiipeilynkin sallivat vuoteet näille aktiivisille pikkupojille... tai pikkuprinsseille, kuten arvata saattaa! ♥ 


Asuntomessut Vantaalla 10.7. - 9.8.2015.

4 kommenttia

 1. Mielenkiintoisia ja värikkäitä ratkaisuja. Pirteitä myös. Mutta en itse henk.kohtaisesti pidä parviratkaisuista, on hankalia puhtaanpidon kannalta, imurin kikkaileminen tuonne ylös voi olla haastavaa, samoin petivaatteiden vaihto, mikäli korkeus ei riitä kunnolla seisomiseen. Toki lapset voi sen itsekin tehdä kun on ikää riittävästi. Toinen mikä mulle tuli mieleeni, että jos lapsi on sairaana (esim.mahatauti), on noi tikkaat haasteellinen juttu... Muuten erittäin positiivisena pidän värien käyttöä, ja näyttäis näin ainakin kuvien perusteella olevan hitusen enemmän neliöitä lasten huoneissa kuin aikasempina vuosina jolloin huoneeseen ei juuri mahtunut kuin sänky ja koulupöytä. Oliko hyvin säilytystiloja? Lapsilla kun tuppaa olemaan jos jonkinlaista kapistusta mitä ei aina viitsisi pitää lattialla vaan olis hyvä olla kaapistoja ja muita säilytysratkaisuja harrastusvälineille, vaatteille, kengille, ja vielä leluillekin, näitä kaikkia kun nykylapsilla riittää vaikka muille jakais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Säilytystilaa oli mun mielestä messutaloissa kivasti, lapsilla oli jopa omia vaatehuoneita. Tossa kolmannessa kuvassa näkyykin yksi seinällinen kaappeja, ja niitä oli kivasti kahdessa rivissä, sillä huone oli tosi korkea! Yläkaapitkin olivat siis liki alakaappien korkuiset ;)

   Kohteen 28 parvihuoneet olivat musta tosi kivat, mutta en kyllä ajatellut kuvia ottaessani siivousta vaan ennemminkin mikä riemu sinne olisi kiivetä! Itse en kyllä uskailtaisi noin korkealla nukkua.. ;) Ekan kuvan puumajaidea kohteessa 38 oli kans kiva, tosin huoneeseen ei sitten juuri muuta mahtunutkaan eli se oli pelkästään leikkihuone. Messujen kivoin lastenhuone taisikin olla juuri järkivalinta: tarpeeksi tilaa, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä - myös sille siivoukselle!

   Poista
 2. Itse tykästyin erityisesti poikien huoneisiin messuilla tai jotenkin jäi sellainen olo, että niihin oli panostettu tyttöjen huoneita enemmän.. Ajatus erillisestä leikkihuoneesta (mm. "maja-kohde") ja nukkumatilasta oli kiva myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille oli näillä messuilla kyllä kivoja huoneita! Jotenkin sitä kai 'odotetaan' tyttöjen aina haluavan prinsessa-huoneen. Kysyin omilta prinsessoiltani, mitä he toivoisivat, niin isompi toivoi brittilippua ja manga-aiheista seinämaalausta, pienempi tahtoisi ison peilin ja rekillisen kivoja vaatteita, joita voisi vaihdella!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★