Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2015: MAALAISROMANTTISET


Messutaloissa on niin paljon nähtävää ja suosikkikohteissa paljon porukkaa samaan aikaan, joten kivat ja kauniit yksityiskohdat saattavat jäädä helposti huomaamatta. Suosittelenkin, jos vaan aika antaa myöten, kiertämään omat suosikit messupäivänä kahteen kertaan! 

Tässä postauksessa esittelen tämän vuoden asuntomessutalojen maalaisromanttisimmat yksityiskohdat. Kuvatulvan aloittaa etuoikeudella näiden messujen ehdoton kuningatar, kohde nro 30 Villa Falken, jonka on sisustanut Adalmiinan Helmen Annarina Yöntilä:

Olohuoneen ihastuttava sivupöytä!


Yläkerran aulan lepakkotuolit cuerodesign.com, kierrätysjalkainen pöytä kainby1925.com


Kohteen verhot, vuodevaatteet ja irtotyynyt: Adalmiinan Helmi (kuvassa Arte Pura tyynynpäällinen)

Ihanat rottinkiset arkkuyöpöydät ja makea lampunjalka!
Valkoinen maapallo ja ihana jättijalkalamppu!
Mielenkiintoinen lopputulos syntyy samantyylisillä, mutta erilaisilla tuoleilla! Kristallikruunu Fasetti.
Kohde 30. Villa Falken huonekalut ja pienesineet:
Sisustusliike Adalmiinan Helmi Paimio, Antiikkiliike Anna-Stiina Tampere, Cobello Vantaa, Sisustusliike Sasu's Playhouse Porvoo, Fasetti Lahti, Käinby 1925 /Made in Home Vantaa, Werannas /Kikoi Trading, Nest Factory Helsinki, Mattoliike Sepri Oy Turku.

- Lisää kuvia tästä kohteesta löydät myös aiemmasta messupostauksestani täällä.

30. Fiskarhedenvillan 'Villa Falken'

Samassa kaarteessa tämän huvilatyylisen Villa Falkenin kanssa sijaitsee myös toinen kiinnostava kohde nro 31. Lammi-kivitalo Casa del Limon. Älä anna sen kirkuvan oranssin ja modernin ulkoasun hämätä, sillä yläkerran master bedroom ansaitsee nimittäin pääsyn tähän maalaisromantiikka -osioon, vaikka talo on muuten sangen värikäs myös sisältä meksikolaisine seinälaattoineen ja väreineen: 

Pienesineet Jean Vernet
Parisänky on pedattu kutsuvaksi!
Ihana idea koristetakaksi! Oma kylpyhuone tuo myös tähän makuuhuoneeseen ripauksen ylellisyyttä!

Kohde 31. Casa del Limon sisustustuotteet:
Kalusteet ja piensisustus Jean Vernet, tekstiilit Vallila Interior, Pentik, Balmuir, NBI Northern Bespoke Interior.


Kohde 41. Tiilerikoti


- Maalaisromantiikan nälkäinen saattaa messuilla helposti ohittaa myös tämän kohteen 41. sen ulkonäön vuoksi, mutta älä sinä tee niin! 

Ruskea tiilitalo kätkee nimittäin sisäänsä kodikkaan ja harmonisen 'Riviera Maison' sisustuksen, jonka on toteuttanut Sisustusliike Country White/ Helene Nieminen. Tämä voisi olla vaikka nykypäivän mummola, sillä koti on suunniteltu kahdelle aikuiselle. Sisustustyyli jatkuu luontevasti myös saunatiloissa ja keittiö/ruokailutilasta pääsee kätevästi ihanalle lasitetulle terassille! Talo on kävijäystävällisesti yksikerroksinen, joten tämä on helppo kiertää kahteen (tai vaikka kolmeen) kertaan:Kohde 41: Tiilerikoti sisustustuotteet:
Country White, Linum, Lexington Company, Riviera Maison, Pappelina, de Poortere Deco/Country White, Artwood, tapetit Sandberg, Bruka Design, Mr. Plant, Lene Bjerre.

HUOM. Kohteen 41. kalusteet ym. myydään tarjouskaupalla messujen jälkeen! 


Muista osallistua  tässä messutalossa myös 300 eur lahjakortin arvontaan. Riviera Maison -tyyliin sisustetusta kohteesta löydät lisää kuvia aiemmasta messupostauksestani klikkaamalla tästä.Asuntomessut Vantaalla 10.7. - 9.8.2015.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★