Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KEY WEST TYYLIÄ KESÄPIHAAN


Viimeistään kotona järjestettävät kesäjuhlat ovat hyvä syy laittaa ulkokalusteasiat kuntoon. Meillä itsellämme on pieni rivitalopiha, joka asettaa aikamoiset haasteet kesäkalusteille, sillä katettua terassitilaa on vähän, yksityisyyttä sitäkin vähemmän ja säilytystilaa talven ajaksi ei juuri nimeksikään. 

Selailin viikonloppuna Lähdesmäen kesäkalustevalikoimaa "sillä silmällä". Hankimme nimittäin viime syksynä olohuoneen X-jalkaisen ruokapöydän sieltä ja ihastuin heidän loistavaan kotiinkuljetuspalveluunsa! Ruokapöytäjutun voit lukaista halutessasi täältäTässä mun suosikit valikoimasta (kuvia klikkaamalla löydät tarkemmat tiedot tuotteesta):


Key West ruokailuryhmä

Huom! Pöydän kansi on betonia. Paino yli 90kg. Täysin uudenlainen vuoden 2015 uutuus! 
Star ruokailuryhmä

Musta/harjattu alumiini. Täysin säänkestävä ulkokalusteryhmä 6 hengelle. Voit jättää tämän terassille myös talveksi!
Monaco sermi

Täysin säänkestävä tilanjakaja terassille. Sopii mainiosti Monacon ja Key Westin kaveriksi. Korkeus 181,5 cm.
Monaco kulmasohva

Sopii Key Westin pariksi. Myös tässä pöytälevy vintage-puun näköistä harmaata Easy-Top betonia. 2015 uutuus!


Sahara lepovuode

Toukokuun erä myytiin jo loppuun! Toinen erä nyt varastossa HETI-toimitukseen.Kalusteet Lähdesmäeltä kotiintoimitettuna. Kaikki tilaukset max 50,- toimituskululla ympäri Suomen! 

Kesäkalusteista yli 90% löytyy heti Lähdesmäen varastoista Ilmajoelta. Liki kaikki kesäkalusteet ovat alumiinirunkoisia ja koottu hitsaamalla. Tämä siksi, että alumiinirunko ei ruostu koskaan ja hitsaamalla kasatut kalusteet pysyvät muodossaan, koska niissä ei ole löystyviä pultti- tai ruuviliitoksia. 


Kuvat ja tuotetiedot: Lähdesmäki Oy. Postaus toteutettu yhdessä. Sally kiittää!

6 kommenttia

 1. Tuo sermi olisi kyllä erinomainen meidän takapihalle, saataisiin tuo oleskelualue rauhoitettua naapureiden katseilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans olis sermille tarvetta, mutta harmi kun myynnissä ei ole 'äänieristettyjä' tilanjakajia! Ostaisin heti semmoisen, sillä ollaan niin kyllästyneitä naapuriasuntomme älämölöön. Naapurin parvekkeelta tuleva tupakansavu on kans toinen viheliäinen ongelma tällaisessa tiiviissä asumisessa... Kun helteellä haluaisi kummiskin pitää jonkun räppänän ulos auki :/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan! Ja Lähdesmäen verkkokaupassa lisää! Meillä itsellämme hakusessa valkoiset ulkokalusteet ;D

   Poista
 3. Kivoja! Enpäs tiennyt että tämä tyyli on Key West nimeltään. Tuo betonikansi on hauska. Olen käynyt Key Westissä kaksi kertaa ja kyllähän se aika säänpieksemältä näytti. Hemingwayn talo oli aika veikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei sellaista nimitystä varmaan oikeasti olekaan, sillä mä 'ristin' sen itse Key West tyyliksi! ;D Long Island -tyyli olis mun mielestä valkoista puuta ym. eli olkoon tämä sitten vaikka Key West.

   Ihanaa heinäkuuta sinne rapakon taakse!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★