Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JÄÄPRINSESSAT


- Instagramin seuraajat tietävätkin, että pikkuneiti Ava 2v. junaili meille maanantaina äitinsä kanssa.

Mummi on ollut täällä onnesta mykkyrällä, kun on saanut touhuta lapsenlapsen kanssa kivoja arkisia asioita. Ollaan leikitty lumessa ja sisällä, käyty shoppailemassa, haettu pienet tädit ja eno koulusta, tehty ruokaa ja välipalaa yhdessä, nukuttu päikkäreitä ja katsottu piirrettyjä teeveestä.


Meidän Pikkusiskon Ava on ominut aivan itselleen ja voinkin kuvitella, että hänestä ja 6 vuotta vanhemmasta tädistään tulee vielä aivan parhaat kaverukset. Hirmuisesti Ava myös jo puhua höpöttää, ja lempilause on "oi ei"! Oikein dramaattisesti lausuttuna kaiken lisäksi! Ollaankin naurettu täällä kippurassa ja ihmetelty munakellon pirinästä lähtien asioita. 

- Hetken arjessa on kultareunat. ♥ 


6 kommenttia

 1. Voi miten ihanaa, kun sait viettää pikkuisen kanssa aikaa <3 Pienet kasvaa niin kovaa vauhtia. Jaaha, siellä meidän pikku herra heräileekin. Mukavaa loppuviikkoa ja toivottavasti taas törmätään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa! Lasten kasvusta sen ajan kulumisen parhaiten huomaa. Avalla oli tukka kasvanut niin, että sen sai jo vaivattomasti ponnarille ja juttua tuli tuli koko ajan - tosin Ava-Suomi-sanakirja olisi ollut tarpeen ;DD Pienet tädit ja eno hyvä kun malttoivat mennä kouluun aamulla, kun tiesivät, että Ava jäi vielä vierashuoneeseen nukkumaan..

   Toivottavasti törmäillään juu! Milloin sä meinaat palata töihin?

   Poista
  2. Näillä näkymin syyskuussa pitäis mennä takas töihin :) Mut en kokoaikaiseksi oo näillä näkymin menossa, et ehdin olla lastenkin kanssa!

   Aika kuluu niin äkkiä, jos Avakin jo höpöttää ja on niin iso tyttö. Minkäs verran hänellä olikaan ikää nyt? Ja ihanaa kun pienet tädit ja eno on noin innokkaita siskon tytöstä :) Kivaa sunnuntaita, me taidetaan ottaa kaakaoo termariin ja suunnata pulkkamäkeen lasten kanssa!

   Poista
  3. Ava tulee ensi viikolla 2v 4kk. ♥ Aika on mennyt niiiiiiiiin nopsaan. Hirmuinen harppaus kasvussa on käynyt nyt viime kuukausien aikana ja kun on jättänyt tutin pois, niin puhettakin on alkanut pulputa ihan uudella tavalla.

   Kuulostaa kivalta toi töihinpaluun "pehmeä lasku". On tosi kiva, kun nykyään on olemassa niin paljon vaihtoehtoja. Ihanaa uutta talviviikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Veit jalat suustani! ♥ Pikku-Ava on kyllä kietonut Mummin pikkusormensa ympärille..

   Ihanaa viikonloppua! Pakkanenkin lauhtui viimein..

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★