Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WINTER WONDERLAND


- Hyvää uutta vuotta ihanaiset! 

Täällä on jännitetty viime päivät jääkiekon parissa. Eilen käytiin sm-liigan ottelussakin hurraamassa, mutta parasta viihdettä on tarjonnut telkkarin nuoret leijonat! Huomenna on kultapeli ja voi miten jännittävää! Upeita nuoria lupauksia on nousemassa Suomen kiekkoleijoniin. 




Pakkanen on värittänyt luonnon kauniiksi ja jäädyttänyt järvet. Tänään kyläilimme veljeni luona ja kävimme mennessä tuossa lähirannassa katsomassa, joko sinne kohta tohtii mennä kelkkailemaan. Pari lisäpäivää kipakkaa pakkasta ja hyvä tulee. 

- Rantajäätikkö oli täynnä pikkuruisia jalanjälkiä. Siellä ovat tiuhti ja viuhti vipeltäneet ystävineen.



Suklaansyönnin jälkeen tekee niin mieli ulkoilla, saada punaa poskiin ja tuulettaa täkit ja tyynyt. Vanha ja nuhjuinen on hyvästelty menneen vuoden kera ja mieli on avoin ja odottavainen ;)


8 kommenttia

  1. Ulkona on kyllä nyt niin kaunista, mutta minulle ehkä vähän liian kylmää. Pikkupakkaset ok, silloin ulkoilukin sujuisi hymyssä suin. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen kuvanottohetkellä oli -12 eli vielä ihan siedettävää. Pipo jäi eteisen kaappiin, eipä se siellä kauheesti lämmitä, ja kengätkin olivat ulkoiluun liian fiinit, mutta mukava oli käydä bongaamassa pikkuvipeltäjien jäljet rannassa. Loppuviikoksi on kuulemma luvassa sitten kunnon paukkupakkasia! Hyrr.. Koulutkin alkavat torstaina.

      Poista
  2. Wau mitä kuvia! Ihana pikkusisko.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania talvisia kuvia :)! Oikein hyvää Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Ja iloista vuoden alkua! ♥ Paukkupakkanen -19 tänään! Hyrr.

      Poista
  4. Ihania kuvia ja Tiuhtin ja Viuhtin jäljet <3. Minä tykkään talvesta ja pakkasesta, mutta kyllä tämä -20 alkaa olla jo vähän liioittelua, kun koirien kanssa on kuitenkin pakko ulkoilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Viime yönä pakkasmittari kipusi täällä Pirkanmaallakin -28 asteeseen ja täytyy kyllä sanoa, että aika nopeasti karisi unihiekat silmistä, kun vei tänäaamuna ekat koululaiset kahdeksaksi koulunpenkille! Kaunistahan ulkona on, mutta ei tätä toivoisi kovin montaa viikkoa jatkuvan..

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★