Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TULOSSA MANSEN BLOGIKIRPPIS VOL. 2

Moikka ihanat! 

Nyt kannattaa kaivaa kalenteri esiin ja merkata sinne tapahtuma, jota et halua missata: MANSEN BLOGIKIRPPIS vol. 2, joka järjestetään sunnuntaina 3.4.2016 klo 11-14 Tampereella! 

Mukana 21 bloggaria myymässä tuotteitaan + mukana mainio kööri yrityksiä! Lisäksi 150 ensimmäisen innokkaan jonotus palkitaan mahtavalla ilmaisella tuotekassilla eli kannattaa tulla ajoissa paikalle fiilistelemään. Vooninki löytyy osoitteesta Väinö Linnan Aukio 13, Tampere eli samoilla hoodeilla ollaan kuin viimeksikin.

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma sai megasuosion, joka yllätti niin järjestäjät kuin meidät bloggaajatkin! Tällä kertaa tapahtumapaikka onkin tiloiltaan aiempaa suurempi, mutta varaudu silti jonottamiseen ;) Viimekertaisen kirppispäivän fiiliksiä löydät halutessasi täältä

Ja mitä siellä sitten myydään? No pääasiassa varmaankin just meidän bloggareitten omaan käyttöön hankkimia sisustustavaroita, "aarteita" ja huteja + astioita, vaatteita, kenkiä, koruja, itse tehtyjä tuotteita, käsitöitä, leluja jne eli taatusti laidasta laitaan. Mukana on myös yrityksiä omine tuotteineen eli sydämellisesti tervetuloa löydöille ja tapaamaan meitä livenä!
Lisäinfoa esim. meidän huushollista myyntiin tulevista tavaroista kuvineen on TULOSSA mahdollisesti jo ensi viikolla tänne blogiin + facebookiin eli kaappien kaivelu on aloitettu hyvissä ajoin (ennen joulua jo)! Aika monta IKEA kassillista ihanuuksia etsii taas uutta rakastavaa kotia ja jos kiinnostaa, mitä mulla viimeksi oli myynnissä, niin niitä pääset kurkkimaan täällä.

Tervetuloa Mansen Blogikirppikselle! Tapahtuman Facebook-sivu aukeaa tästä. Klikkaile mukaan!

2 kommenttia

  1. Kiitos, hyvä vinkki, jos silloin Tampereella. Muutaman kerran olen piipahtanut blogiasi kurkkimassa - hyvältä näyttää :)
    Huomasin myös vanhan postauksesi, jossa pyysit blogi-linkkejä. Mulla tuore blogi: http://www.goodtobehome.fi Tervetuloa vierailulle, Celia C

    VastaaPoista
  2. Tästä tulee ihan huippuhyvä! Kiitos kun olet mukana <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★