Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HALOO HELSINKI


- Lauantaina järjestetään jälleen jokakeväinen indiedays blogipäivä Bloggers Inspiration Day ja on mahtavaa päästä vaihtamaan kuulumisia blogisiskojen kanssa. 

Tapahtuma on yksi Pohjoismaiden suurimpia koskaan ja paikkana on Kattilahalli Helsingin Suvilahdessa. Mukana on myös kymmeniä ulkomaisia bloggaajia "special quests" mm. Sendi SkopljakEmitazNicole FalcianiSandra Willer ja Designlykke. Jee! Ja iltagaalassa palkitaan Suomen blogimaailman inspiroivimmat vaikuttajat! 


Mä lähden lauantaiaamuna matkaan ihan parhaassa seurassa, nimittäin bloggaavan tyttäreni Mrs Pepperin kanssa. Reissusta tulee ikimuistoinen, sillä ei olla koskaan aikuisiällä oltu bilettämässä yhdessä ;D Miehet jääköön kotiin hoitamaan lapsia.

- Nappaa hihasta, jos oot messissä!

Luottomekko ja korkkarit


Lukijana pääset kätevästi menoon mukaan seuraamalla instassa hashtageillä #BID2016 sekä #IBA2016. Ja tokihan snäppäilen livenä jo aamusta alkaen tapahtumien kulusta, joten eikun Snäppi laulamaan ;DD


PS. Vielä ehdit mukaan leivontakirjan arvontaan! Voittajan julkistan sitten sunnuntaina indiedays kemujen jälkeen.

5 kommenttia

  1. Hei, oikein ihanaa päivää ja iltaa teille :)

    VastaaPoista
  2. Huomenna nähdään, tosin vain päivällä. Lähden Suvilahdesta suoraan lentokentälle. Ihan superpäivä tulossa!

    VastaaPoista
  3. Pitäkää hauskaa :) Mekin saatiin miehen kans ex tempore vapaa-ilta ja huominen päivä, ihanaa viettää aikaa kaksin ja vielä nukkuakkin yöunet kunnolla :) Kivaa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★