Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VERHOILTU SÄNGYNPÄÄTY


BLOGIYHTEISTYÖ

- Instagram seuraajat jo tietätävätkin, että meillä on makkarissa uusi sängynpääty.

Mä olen jo pitkään haaveillut tällaisesta nappisomisteisesta sängynpäädystä (sekä muista samantyylisistä huonekaluista, kuten ruokapöydän tuoleista, sohvasta, divaanista jne). Niissä on viehättävää countryhenkeä ja ripaus maalaisromantiikkaa, ei liikaa vaan juuri sopivasti.


Mustavalkoraidallinen päiväpeitto Tine K
- Itse asiassa tämä sängynpääty on meidän 5 vuotta vanha sängynpäätymme, joka nyt verhoiltiin uudelleen.

Vuonna 2010, kun rupesimme valmistelemaan talonmyyntiä ja muuttoa Pohjanmaalta tänne synnyinseuduilleni Hämeeseen, mieheni teki pyynnöstäni meille makkariin sängynpäädyn, jonka minä sitten kieputin vanulla ja verhoilin beigellä kankaalla. Kaikki kävi 'suit sait' eli pikainen luonnos ruutupaperille ja seuraavana päivänä pääty olikin jo paikoillaan. Materiaaleissa hyödynnettiin silloin lautaa ja lastulevyä jne eli matskut löytyivät itseltä, ainoastaan vanu ja päälliskangas tarvitsi ostaa. Tämän piti siis alunperin olla vaan tilapäinen ja makkarin myyntistailausta varten tehty, mutta pääty olikin niin jämäkkää tekoa, ja irrotettava kangashuppu samoin, että ne pysyivät ehjänä muutosta toiseen. 

Muutaman vuoden käytön jälkeen mä ajattelin joskus viime syksynä vaihtaa siihen uuden hieman harmaammanbeigen päällisen (vanha makkaripostaus löytyy täältä). Niinpä yhtenä tammikuun aamuna, kun selasin tulleita sähköposteja, niin suupielet kohosivat hymyyn, kun Verhoilijamestari Katja Torvinen ehdotti yhteistyötä. Ja tässä sitä ollaan nyt!


Kangasmalleissa oli runsaasti valinnanvaraa

Verhoilijamestarin kanssa tulimme aika pian siihen tulokseen, että kannattaa hyödyntää mieheni tekemän jämäkkä runko ja samalla korotettiin toivomuksestani päätyä hieman. Nyt se on oikein hyvä eli korkeus komeat 150 cm, leveys 200 cm (meillä on 180 cm leveä parisänky).

Sängynpääty sai vielä muhkean 8 cm superlon toppauksen sekä kerroksen vanua. Lopuksi päälle sommiteltiin valitsemani vaaleanbeige kangas, jolla päällystettiin myös sängynpäädyn kaikki 70 upotettua nappia.VINKKI! Verhoilukangasta valitessa kangasmallit kannattaa ehdottomasti käyttää kotona sovitteilla, sillä valaistus ja tila ovat kotona ihan erilaiset kuin esim. verhoilijan työhuoneella. Esim. beige saattaa näyttää kotona valaistuksesta riippuen vihertävältä, sinertävältä tai jopa punertavalta.

- Sängynpääty sai kokonaan uuden sielun verhoilijamestarin taitavissa käsissä! And I'm in looooove ♥Sängynpääty on toteutettu yhteistyössä Verhoilijamestari Katja Torvisen kanssa. Sally kiittää!

13 kommenttia

 1. Oi tuo on IHANA!! Mä olen salaa nimittäin haaveillut samanlaisesta :) Meillä tosin sänky on tällä hetkellä osittain ikkunaa vasten eikä siihen sovi mikään pääty mutta kuka estää kääntämästä sänkyä toiseen asentoon ;) Niin ja tyttöjen uusiin sänkyihin haluaisin myös jotkut vastaavat päädyt. Laitetaanpa siis Katja korvan taakse. Mullahan olisi muutakin verhoiltavaa - nimittäin nuo meidän ikivanhat mutta niin kertakaikkisen hyvät tv-tuolit...

  ps. portsari lähettää terkkuja sinne toiselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi tyytyväinen ja uskallan kyllä suositella. Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä! Katjan käsissä huonekalut saavat uuden elämän.

   Ja kiitos hei terveisistä! Onhan syksyn pvm jo merkitty kalenteriin? Kuulitko, että portsareilla oli pari nukkuvaa vauvaakin hoidossa, että mammat pääsi kirppisteleen..? Aikas ihania ;DD

   Poista
 2. Hieno ❤️

  Kuten Instassa jo mainitsin, näin vastaavan erään toisen verholijamestari fb:ssä. Hauska yhteensattuma.

  Ihanaa päivää 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua niin nauratti se sun kommentti instassa ;DD Että jollakulla oli samaan aikaan teetteillä samanlainen sängynpääty jossain! Hih.

   Mukavaa iltaa! Huomenna perjantai, jee!

   Poista
 3. On kyllä hieno! Mäkin olen vähän haaveillut vastaavasta. Pistänpä mietintään uudelleen.
  Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin tykätään tästä kovin ♥ Nyt vaan täytyy laittaa yöpöydät seuraavaksi mietintään.

   Poista
 4. Vau! Sopii todella hyvin makuuhuoneeseen, niin ihanan rauhallinen tunnelma :). Ihania tuotteita nyt myös kartanon uudistuneessa blogissa, käy kurkkamassa jos kiinnostuit! http://witikkalankartano.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rauhallinen ja tyylikäs. Jotkut tykkää, jotkut ei. Mut pääasia et ainakin me ite tykätään! ♥

   Pitää yrittää kesälomareissulla kurvailla teidän kautta. Viime kerrasta onkin vierähtänyt ihan luvattoman paljon aikaa ;D

   Poista
 5. Vautsivau, mikä muutos! Täydellinen teille♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Mekin tykätään ♥ ♥ Voiks huonekaluun rakastua?

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★