Sisustus & lifestyle since 2009

Search

6. RAKSAVIIKON KUULUMISET


- Tää jatkuva vesisade alkaa jo pikkuhiljaa tympiin. Olen päättänyt polttaa kohta maalaushousuni, sillä joka kerta kun vetaisen ne töitten jälkeen jalkaan, niin johan alkaa sadepilvet kerääntymään tontin ylle.

Maalaushommat ovat siis edenneet hieman tahmeasti, sillä ainakin itse sorruin ajattelemaan, että lämpimät elokuun illat mahdollistavat kyllä tämän maalausprojektin viemisen loppuun. Mutta ei, tietenkin just tänä vuonna loppukesä on sateisin pitkiin aikoihin!


- Peltiseppä kävi asentamassa parvekkeen päätyihin tummanharmaat reunapellit ja nyt sekin on viimeistellyn näköinen.

A-tiilikate toimitti myös katon päätypellit sekä autokatoksen ja talon yhtymäkohtaan tulevan otsapellin ja timpuri laittoi ne paikoilleen. Meillehän tuli alunperin kattotiilikuormassa erehdyksessä mukana reunatiilet, joita ei sitten koskaan asennettu, sillä pellit nimenomaan halusimme. 

Alakerran lattia on valun jäljiltä siisti ja mies hioi viikonloppuna siitä sementtiliiman pois. Kyllä nyt kelpaa hipsutella tässä vaikka sukkasilleen. Talon ulko-ovet saapuivat Kaskipuulta ja ensi viikolla timpuri laittaa ne paikoilleen. Sitten saadaan paikat lukkoon ja talokin näyttää taas huomattavasti valmiimmalta!


- Rakennusaikainen sähkökeskus vietiin tällä viikolla pois rumentamasta pihaa ja tekniseen tilaan asennettiin sähkökeskus.

Ensi viikolla alkaa väliseinien teko eli sitten onkin taas joka viikko paljon näytettävää. Ja tänään varmistui, että myös kauan odotettu kaivuri saadaan pihahommiin. Jee! Jos olis oikein ahkera, niin voisi nimittäin kääntää nää sateet eduksi ja kylvää vaikka nurmikon siemenet vielä tälle syksylle..
 

- Sanotaan, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko. Se on aika ihana ajatus.

Eilen illalla aurinko näyttäytyi 21 jälkeen raksalla hetken ennenkuin sukelsi puunlatvojen taa. Viimeiset auringonsäteet leikkivät talon julkisivussa villisti ja näytti aivan kuin se olisi ollut liekeissä! Lähestyvä syksy saa värit voimistumaan.

4 kommenttia

 1. Kauheeta vauhtia etenee. Jouluksi uuteen kotiinko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, itestä tuntuu ettei nyt enää pariin viikkoon ole ollut sellaista hengästyttävää tahtia kuin ekat neljä viikkoa oli ;DD Ei meillä varsinaisesti oo mitään deadlinea muuton suhteen, mutta ihan aikataulussa ollaan sen suhteen, sillä me muutetaan torstaina. Jonkun viikon torstaina! Musta se on hyvä tavoite!

   Ihanaa loppuviikkoa! Koskas ehdittäis hei kahvitella?

   Poista
 2. Kyllä onkin ollut harvinaisen kurja elokuu. Talo näyttää aivan upealta! Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää näin vieraan silmissä. Harmi kun on niin sateista.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★