Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ÄIDIN HOMMAT ON NIIN KIIREISET


- Oho, ei tästä pitänyt mitään some-taukoa tulla, mutta tahattomasti niin vaan kävi! 

Mä olen opiskellut nimittäin tänä syksynä työn, raksailun + perhe-elämän ohessa kiinteistölainsäädäntöä ja lopputentti eli LKV-välittäjäkoe oli viime lauantaina. En toimi kiinteistönvälittäjänä, mutta se sivuaa vahvasti sitä, mitä teen tällä hetkellä työkseni, joten oishan toi LKV-pätevyys ihan huippumeriitti. Peukut pystyyn siis, sillä tulokset tulevat vuoden viimeisellä viikolla. 

Uuden opiskelu vaatii paljon tarmoa ja keskittymistä, ja lopputenttiin valmistautuminen vaati kohdallani eritoten sitä keskittymistä. Raksalla on aloiteltu sisäpintojen pakkelointi ja maalaus, ja mähän niiiiiiiiiin rakastan maalaamista, joten oli vaikea pysytellä sivussa. Myös materiaalivalintoja pitää juuri nyt tehdä toinen toisensa jälkeen, sillä esim. tiettyjen laattojen toimitusaika Italiasta on nelisen viikkoa. Eli nekin vaativat paljon ajatustyötä ja samaan aikaan on päivätyö, lasten harrastukset sekä lukemista ja lakitekstin tulkkaamista. Huomasin, että jossain vaiheessa jopa kodinhoitohuoneen kaappien siivoaminenkin oli kiinnostavampi homma kuin lopputenttiin valmistautuminen, siispä jouduin puoliväkisin pitämään itseni pois raksalta, laattakaupoista ja melkein netistäkin, jotta tää mahdoton yhtälö voisi edes teoriassa onnistua. Kävin siis vaan töissä ja luin. Luin ja kävin töissä. 


- Onhan se aivan fantastista haastaa itsensä ja astua rohkeasti oman mukavuusalueensa ulkopuolelle! Se on ehdottomasti yksi näitä aikuisena opiskelemisen iloja. 


PS. Joku ehkä huomasi, että kuvat on vanhoja. Mulle nimittäin nousi kuume tentin jälkeen. Ei tässä sentään mitään yli-ihmisiä olla! 

12 kommenttia

 1. Hieno juttu, että jaksat tsempata itsesi lukemiseen :) Uuden opiskelu on aina niin mukavaa, kummasti se vaan virkistää, vaikka lukemista olisikin paljon. Kaipa ne aivot vaan tarttee oikeanlaista rasitetta.

  Pidän peukkuja tentin läpimenolle <3 Oli mukava nähdä !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Olen kans sitä mieltä, että opiskelu kannattaa aina! ♥ Mutta aikamoisia ajankäytöllisiä haasteita se asettaa kyllä. Oli kiva nähdä!!

   Poista
 2. Supernainen! Hienoa että on kunnianhimoa ja tarmoa, ei oppi ojaan kaada! Tyttäreni sai suoritettua saman pätevyyden viime kesänä ja kyllähän kaikissa lakikiemuroissa oli pänttäämistä. Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei tässä mitään yli-ihmisiä olla, mutta ahkeruus yleensä palkitaan, sillä tämän päivän ponnistukset luovat pohjan huomisen onnellisuudelle ♥

   Rohkeasti vaan koulun penkille, jos yhtään siltä tuntuu!

   Happy Thursday!

   Poista
 3. Hei, koskas teillä on arvioitu muuttopäivä/kuukausi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi. Kannustalon osuus projektissa alkaa olla nyt valmis ja jatkamme tästä talon valmiiksi itse (laatoitushommiin ja takan asennukseen tarvitsemme vielä ulkopuolista apua). Olen sanonut kaikille samaa kysyneille, että "muutamme torstaina"! Se on musta aika hyvä määre, sillä jollakin viikolla torstai voisi olla oikein hyvä muuttopäivä (voisi sitten pitää perjantain pitää vapaata töistä ja järjestellä tavaroita rauhassa). Missä kuussa se sitten tapahtuu, onkin ihan toinen juttu.. 2017 anyway. ♥

   Poista
 4. Onnittelut jo tässä vaiheessa, kun suuri ponnistus on jo takana päin. Uuttera olet. Annathan nyt itsellesi luvan levätä. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Kyllä sitä tässä iässä osaa onneksi jo levätäkin (jos malttaa!). Tenttiin valmistautuminen oli kova rääkki ja flunssa oli tuloillaan jo viikkoa ennen h-hetkeä ja iski varmaan päälle just siks, kun stressi laukes. Muutama päivä lepoa ja nyt jo jaksaa taas. Huomenna olisi firman pikkujoulutkin tiedossa..

   Poista
 5. Huh huh, urakkaa pukkaa - tsemppiä! BTW, tuo kollaasi sängynpäädyn päällä on HIENO! ♥

  Mirkka / mnewcomer.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Mirkka! Juu, nää on niitä kuuluisia ruuhkavuosia ;DD Mutta vanhemmiten sitä onneksi osaa olla itselleen myös lempeä, kun on huomannut, ettei kaikessa tarvitse yrittää täyden kympin suoritusta. Hyvä elämä syntyy usein siitä, kun malttaa vähän hiljentää tahtia ja laskea omaa rimaa ;DD Ainakin itse huomaan, että useimmiten riittää, kun vaan yrittää parhaansa.

   Kollaasi oli edellisessä kodissamme makkarin sängynpäätyseinässä. Tämä kiva kuva tuli vastaan vanhoja kuvia selatessa ja siinä on mielestäni monta onnistunutta elementtiä, jotka haluan tulevaan kotiimmekin.

   Poista
 6. Melkoinen supernainen olet! Täällä pidetään peukut pystyssä tentin läpimenolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Se lämmittää sydäntäni kovin. ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★