Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WHITE ON WHITEEnsilumi satoi maahan meillekin. Lauantaiaamuna oli pakko ennen Helsingin junaan menoa käväistä raksalla katsomassa, miltä valkoinen talo näyttää valkoisten hankien keskellä.

- Ja aika hienoltahan se näytti!


- Amerikasta tilaamani metrin kokoinen peltitähti tuotiin samalla raksalle, sillä se oli saanut hieman siipeensä kuljetuksessa ja täytyy maalata. Ihan vielä ei sitä kuitenkaan laiteta terassin seinään, sillä meille tämä on vielä raksa. Mutta tähti on joululahja tälle talolle! 

Mies aloittelee seinien tasoitushommia nyt viikonlopun aikana ja toivomme, että timpuri tekee ensi viikolla talon ulkopuolelta puuttuvat koristeet valmiiksi, jotta julkisivukin näyttää sitten valmiilta. Pieniä juttuja, mutta tärkeitä. 

Posteljooni tosin luuli tätä jo valmiiksi, sillä hän soitti mulle keskiviikkona töihin, että olisi tuomassa pakettia, mutta kukaan ei tullut avaamaan vaikka soitti ovikelloa ja hän oli turhautuneena etsinyt meidän postilaatikkoamme, jotta olisi voinut jättää pakettikortin. Ennenkuin ehdin sanoa, että talo on kyllä vasta meidän raksa, niin hän vielä ystävällisesti kertoi, mihin kohtaan kadullamme postilaatikko tulee sijoittaa ja että osoitteenmuutoksen voi tehdä kätevästi netissä. Voitte arvata, että mulla oli naurussa pitelemistä siihen asti, että sain suunvuoron..


- Helsingin reissusta huomenna lisää. Ava on meillä vanhempiensa kanssa käymässä, joten tämä sunnuntai menee tuon pienen ihanuuden touhuja seuratessa! Happy Sunday!

6 kommenttia

 1. Kaunis tulee teidän kodistanne <3 Ihana tuo sisääntulon porrastettu terassi :) Ja tietenkin tähtifanilla pitää jo yksi tähti olla odottamassa sisustamista :) Mukavaa sunnuntai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon kans ihan in looooove!

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Päivä päivältä se rupeaa tuntumaan enemmän kodilta ja on yhä vaikeampi palata vuokrarivariin, kun on viettänyt päivän/illan raksalla..

   Poista
 3. Voi teidän talo näyttää jo niin valmiilta! Tsemppiä sisätöihin!
  Hei, mistä tilasit tuon ison tähden? Haluan sellaisen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tähtiä löytyy esim. Ebaystä. Laita hakuun vaikka barnstar ;) Toi meidän uusin on käsitelty niin, ettei se ruostu, sillä olishan se aika kurjaa, jos siitä valuis ruostevettä terassin uudelle valkoiselle seinälle.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★