Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄHDET TÄHDET


Kun rakentaa taloa, niin jossain vaiheessa tulee siihen pisteeseen, että vuokra-asuntoon palaaminen muuttuu yhä vaikeammaksi. Ei jaksaisi enää sisustaa vanhaa vaan haluaisi jäädä jo sinne uuteen, vaikka tietää, että tehtävää on vielä paljon ennenkuin se on mahdollista.. Silloin mä kaivan esiin tähdet! Peltitähdet, paperitähdet, tähtilyhdyt ja tähtikoristeet. Sillä niistä saa voimaa!

- Nämä paperitähdet ovat väriltään raikkaan valkoiset ja muodoltaan tyylikkään ohutsakaraiset! Pieni viisisakarainen tähti on tarkoitettu joulukuusen latvaan, mutta mulle siitä on iloa ympäri vuoden.Ajatelkaa, että jo ensi viikolla alkaa joulukuu! Perjantaina 2.12. vietetään Osta työtä Suomeen päivää ja ajattelin vinkata siitä teille. Teemapäivän takana on Suomalaisen Työn Liitto sekä Sinivalkoinen Jalanjälki -kampanja ja sen tarkoituksena on muistuttaa suomalaisten tuotteiden ja yrittäjien tukemisesta suosimalla suomalaista :)
- Nämä ihanat paperitähdet löytyvät omin.fi nettikaupasta! 

Kahden yrittäjän voimin pyörivä OMIN on myös facebookissa ja instagramissa ja valikoimasta löytyy suomalaisia sisustustuotteita sekä lastenvaatteita. 
Tähdet saatu blogin kautta. Sally kiittää!

4 kommenttia

 1. Tosi kauniit tähdet! Ja ihanasti näytti teidän kotiin paistavan aurinko. Meillä ei ole täällä Lapissa näkynyt aurinkoa taas aikoihin. Mutta kynttilät pelastaa paljon :) Ja koristevalot, miksei tähdetkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lauantaina paistoi HETKEN ajan aurinko, joten kamera piti heti virittää valmiuteen ;) Kauaa sitä iloa ei nimittäin riittänyt.. Onneksi on kynttilät!

   Mukavaa Joulun odotusta sinne Pohjoiseen!

   Poista
 2. Aa niin tiiän sen tunteen kun vuokrakämppään ei enää huvittais ees tulla! Käytiin ihastelemassa raksalla aamupäivällä miehen eilen asentamaa parkettia ja eteisen laattoja ja taas se tuttu tunne tuli, ei malttais enää odottaa muuttoa! Toivottavasti kuukauden sisään päästäis omaan kotii ��✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tehän ootte jo lähellä muuttoa! Wau! Meillä menee vielä tovi, että ollaan tossa samassa..

   Tsempit loppurutistukseen!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★