Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JUHLATRENDIEN ÄÄRELLÄ

"Tampereella Tammerkosken kupeessa sijaitseva historiallinen Radisson Blu Grand Hotel Tammer on tuonut perheitä ja ystäviä perinteikkäiden juhlapöytien ääreen jo vuosikymmenten ajan. Hotellin upeaan juhlasaliin katettavien pöytien herkuista nautitaan muun muassa Vappuna, Äitien- ja Isänpäivänä sekä Joulun aikaan. Tänä vuonna tarjonta laajenee myös Itsenäisyyspäivän ja Uuden Vuoden juhlakattauksiin. Juhlapöydät kunnioittavat kutakin merkkipäivää ainutlaatuisilla, juhlien ominaispiirteitä mukailevilla tarjoiluillaan ja loisteliaalla tunnelmalla."

- Hotelli Tammer kutsui median edustajia tutustumaan juhlakauden uutuuksiin maistelumenun merkeissä.

Mukana illassa oli myös etikettikirjailija ja -kouluttaja Mirva Saukkonen kertomassa ravintolamaailman muuttuvista trendeistä ja siitä, kuinka ne vaikuttavat tämän päivän juhla- ja ravintolaetikettiin. 2000-luvulla osataan jo hienosti hyvät käytöstavat ja puhelinetikettikin on suurimmalla osalla hallussa, mutta meillä suomalaisilla on vielä paljon petrattavaa mm. ruokahävikin suhteen. Seisovasta pöydästä ja hotellin aamiaisella tulee helposti kerättyä lautaselle enemmän kuin napa vetää. 

Ruokailun aluksi Grand Hotel Tammerin Executive Chef Eeva Heino kertoi juhlapöytien tarjonnasta ja hotellin omista ainutlaatuisista herkuista. Saimme maistella mm. kauden kasviksia, salaatteja, sieniä, juustoja ja hirvipaistia. Eksoottisimmalta kuulostivat savumuikkuleivokset, jotka veivät kielen mennessään. Aterian kruunasi tietenkin suussa sulava jälkkäri - ja hyvä seura. ♥ 

- Näin vuoden tärkeimän juhlakauden kynnyksellä on oiva hetki todeta, että hyvällä ruoalla ja mukavalla yhdessäololla luodaan unohtumattomia hetkiä ja juhlistetaan niin kalenterivuoden kuin oman elämänkin merkkipäiviä. 

Yhteistyössä Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★