Sisustus & lifestyle since 2009

Search

21. RAKSAVIIKON KUULUMISET
- Ihanaa 2. Adventtia! Tänään herättiin kirpeään -15 pakkasaamuun.

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa vähän raksakuulumisia, sillä niitä on pyydetty paljon (luulin jo kyllästyttäneeni teidät niillä). Levyvalmis esittelypäivän jälkeen Kannustalon osuus projektissamme tuli valmiiksi ja jäimme raksalla "omillemme". Toki mukana on vielä sähkömies ja putkimies + hyväksi havaittu timpurimme tulee meille laatoittamaan jahka laattakuorma saapuu Italiasta, mutta muuten jatkamme tästä eteenpäin talon valmiiksi itse. - Sisäpintojen osalta ollaan siinä vaiheessa, että kaikki kuivien tilojen sisäseinät alkaa nyt olla tasoitettu ja hiottu ja huoneita maalataan pohjamaalilla sitä mukaa kuin työ etenee. Meillä on tässä hyvä työnjako eli mies hoitaa pakkeloinnit ja minä maalaan.

Lattioiden kosteusarvot on mitattu ja sementti on kuivunut niin, että lattiamateriaalit voisi jo asentaa. Työjärjestys raksalla on kuitenkin ylhäältä alaspäin eli ensin tehdään yleensä katot ja seinät ja vasta viimeisenä lattiat. Myös kattojen alaslaskut täytyy meillä tehdä vielä. Sisäkattoihin tulee Aurora-paneeli, myös kaikki talon listat on valittu Kannustalon Aurora-sarjasta.

2 makkaria viidestä on tällä hetkellä kokonaan maalattu, samoin tyttöjen vaatehuone, sillä säilytyskalusteet saapuvat ensi viikon lopulla ja se määrää aika pitkälti, missä järjestyksessä mitäkin tällä hetkellä tehdään. Ekat tapetitkin on hankittu, eli raitaa & tähteä on ainakin tulossa, ja niitä olisi tarkoitus aloitella laittamaan seinään ensi viikolla. Olkkari toimii tällä hetkellä lista- ja paneelivarastona. Myös muutama sata metriä lautaa on tuossa yläpuolella olevan kuvan kasassa. Arvaakohan joku, mihin ne on tulossa..?- Maalilla saa paljon aikaan! Huoneet muuttuvat valkoisen pohjamaalin jälkeen paljon isomman tuntuisiksi ja muksut ovat tosi mielellään osallistuneet huoneittensa maalauspuuhiin. 

Meillä on raksalla käytössä vesiohenteiset Coloria tuotteet, joihin olemme olleet todella tyytyväisiä! Hyvillä aineilla on nimittäin loistava työskennellä ja pidän eritoten siitä, että Colorian maaleissa on paljon pigmenttiä. Lopputulos on siten aina peittävä ja tasainen.Maalit saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Sally kiittää!

2 kommenttia

 1. Moikka

  Hyvältä näyttää ja kivasti teette yhdessä siellä asioita. Laudat, tulevatko lattiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitti, hyvä arvaus, mutta niistä tuli porraskuiluun 6 m korkea lautaseinä! Juttua siitä tulossa hieman tuonnempana.

   Ihanaa Tapaninpäivän iltaa! Huomenna töihin..

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★