Sisustus & lifestyle since 2009

Search

FRIENDS & BRGRS- Tampereen Hämeenkadulle avattiin 2016 kotimainen Friends & Brgrs hampurilaisravintola ja kävimme siellä Pikkusiskon kanssa joulun alla.

Friends & Brgrs ravintola löytyy myös Helsingistä, Oulusta, Pietarsaaresta ja Kööpenhaminasta.


Paikan erikoisuutena on, että kaikki tehdään alusta saakka itse esim. sämpylät leivotaan paikanpäällä, pihviliha jauhetaan omassa keittiössä ja ateriaan kuuluvat ranskanperunat paistetaan vasta tilauksen jälkeen.

- "On taatusti helpompiakin tapoja tehdä hampurilaisia, mutta ei parempia" he sanovat.

Lauseeseen sisältyy vahva lupaus, joka pitää lunastaa. Katsotaan, miten käy.


"Fresh Casual -ravintolan ideana on, että ruoka valmistetaan aina tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että pihvin paistaminen, leivän paahtaminen ja ranskalaisten friteeraus aloitetaan vasta kun olet jättänyt tilauksen. Ruoan valmistuminen kestää yleensä noin 10 minuuttia. Jos ravintolassa on paljon ruokailijoita, odotusaika saattaa olla pidempi. Jos sinulla on kiire, suosittelemme kysymään kassalta kuinka pitkä odotusaika on tilaushetkellä."Tilasimme Classic burgerin, joka sisältää suomalaisista jauhoista leivotun ja oman leipomon tuoreen sämpylän, suomalaisen naudanlihan valikoiduista paloista itse jauhetun pihvin, Jukolan Aitoa -cheddarjuustoa sekä suomalaista tomaattia, sipulia ja salaattia + sinappia ja ketsuppia + oman keittiön Friend’s Mayo -majoneesia.

Cheddar on laktoositon ja kaikkiin hampurilaisiin on kuulemma saatavilla tarvittaessa gluteeniton sämpylä. Lisukkeeksi valitsimme ranskalaiset + kyytipojaksi colaa ja jälkkäriksi mansikka- ja suklaapirtelöt.

- Nam!- Palvelu on erinomaista, ruoka samoin. Tänne me tullaan toistekin! Samaa mieltä oli myös Pikkusisko 9v!


FRIENDS & BRGRS
Hämeenkatu 17, TAMPERE

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★