Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KAUNISTA 4. ADVENTTIA


On aika sytyttää neljäs kynttilä. Jouluun on aikaa alle viikko. Piparit on leivottu, lahjat hankittu, paketoitu ja piilotettu uteliailta katseilta. Tämä joulu fiilistellään muovikuusella, mies kaivoi sen illalla varastosta, mutta ajatukset ovat jo kovasti ensi joulussa ja uudessa kodissa. 

Vietämme aattoa vanhempieni luona Tampereella, mikä tuntuu tällä hetkellä lahjoista suurimmalta. ♥ Voi hetkeksi unohtaa kiireen ja nauttia vain yhdessäolosta, olla rakkaitten kanssa. Meitä kokoontuu sinne kaikki neljä polvea, kun Avakin tulee Pohjanmaalta vanhempiensa kanssa. Suuri kiitollisuus valtaa mielen. Tämä vuosi on antanut niin paljon onnenhetkiä. 

- Kaunista 4. Adventtia teille ihanat!

5 kommenttia

 1. Meillä on toisin päin, muovikuusi saa väistyä aidon tieltä. Vaikka onhan siinä puolensa (siis muovikuusessa) ei ainakaan varise neulaset lattialle. Ja joulussa on kyllä parasta yhdessä vietetty aika. Ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muovikuusessa on puolensa juu, mutta en malta odottaa, että saamme lahjoittaa sen tämän joulun jälkeen jollekin enemmän tarvitsevalle ja laittaa vihdoin omaan kotiin aitoja asioita. ♥ Ihanaa Joulua teille Taija!

   Poista
 2. Meillä on ko vuosia pohdittu muovikuuseen vaihtoa mutta tänäkin vuonna isä tuo aidon. Siitä ei raski luopua. Mukavaa koulun odotusta 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana isä teillä! ♥ Onhan aito kuusi tietenkin joulun ykkönen! Peukutan sitä kans! Meillä ollaan allergisia, mutta parina jouluna meilläkin on ollut viljelty tanskalainen kuusi, josta ei ihme kyllä tullut oireita..

   Ihanaa Joulua! Kuusi yötä enää..

   Poista
 3. Hei! Mistä tuo ihastuttava iso tähti on?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★