Sisustus & lifestyle since 2009

Search

CHASE YOUR DREAMS


- Tämä onnistumisten vuosi 2016 ansaitsee aitoa samppanjaa!

Keväällä aloitin uudessa työssä ja saimme sen myötä taloprojektin vihdoin käyntiin. Myös opiskelurintamalla tapahtui paljon, sillä Isoin Isosisko valmistui insinööriksi, Junior meni yläasteelle, Isosisko taidelukioon Tampereelle ja minäkin rohkea aloitin LKV-opinnot työn ohessa.


Toiveidemme mukaan räätälöity Kannustalo saapui tontille heinäkuussa ja nimesimme sen Tähtikallioksi. Kaikki mut tuntevat tietää, että olen tähtityttö. "Always reaching for the stars." Ja kallio on maaperän perusta, the rock! Oli luontevaa antaa meidän ranchille nimeksi Tähtikallio. Linkistä löydät lisää raksa-aiheisia postauksia.

- Talo Tähtikallio on meidän toiveidemme täyttymys, jota kohti ollaan ponnisteltu jo pitkään. 

Tuntuu ihanalta katsoa taloa nyt, vaikka se on vasta keskeneräinen rakennustyömaa, sillä siinä konkretisoituu niin moni asia. Ihan päällimmäisenä kiitollisuus, mutta myös usko ja toivo siitä, että synkimmälläkin hetkellä pitää jaksaa uskoa unelmiinsa, sillä kovalla työllä ja ahkeruudella on mahdollisuus saavuttaa mitä vaan!

Olen huomannut, että onnellisuus syntyy omista valinnoista. Elämässä kannattaa jättää pois turhat asiat ja raskaat ihmiset, riisua pois ne taakat, joita on vetänyt perässään kenties lapsuudesta saakka. Se varmasti loukkaa jotakuta tai useita, mutta kyse on sinun elämästäsi. Sano rohkeasti EI kiusaamiselle, sisäänlämpiäville yhteisöille, ns. kavereille jotka eivät ajattele parastasi, pahan puhumiselle, kateudelle ja katkeruudelle, niin saat tilalle kasapäin iloa, onnistumisen kokemuksia ja uskoa itseen! Elämä paranee pienin askelin, mutta varmasti. Elämän tunneskaala on laaja ja kaikki tunteet pitää vaan uskaltaa ottaa vastaan. Surra menetyksiä, vihata epäoikeudenmukaisuutta, iloita onnistumisista, rakastaa! Jos joku asia tekee sinut onnelliseksi, niin älä turhaan mieti, mitä muut ajattelevat, vaan rohkeasti tee se! Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen vaan onnellisuus on avain menestymiseen! Tulet huomaamaan, että on myös paljon helpompi onnistua, kun saa tehdä sitä, mistä tykkää!


- Yksi ponnistelun tulos tältä vuodelta on tämä paperi. Pääsin kuin pääsinkin lopputentistä läpi ja Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunta on myöntänyt minulle oikeuden käyttää nimikettä kiinteistönvälittäjä LKV. 

Jälkiviisaana voisin todeta, että oli kyllä aikamoinen syksy! Olen yleensä sellainen kerrasta -tyyppi eli teen asiat laadukkaasti ja "yhdeltä istumalta" valmiiksi, mutta tänä syksynä piti tosissaan miettiä, että onko työssäkäynti + raksa + perhe bloggaaminen + opiskelu sittenkin mahdoton yhtälö.. Mutta niin vaan siitäkin selvittiin ja iso kiitos kuuluu mun perheelle, joka jaksoi uskoa mahdollisuuksiini ja antoi tarvittaessa aikaa ja tilaa vetäytyä lukemaan. Alana tämä kiinteistönvälitys on mulle täysin uusi, ja juurikin siksi todella kiehtova. Nykyisessä työssäni kiinteistöhallinnon parissa tästä ammatillisesta osaamisesta on myös paljon hyötyä, vaikken varsinaisesti välitä ja myy mitään - ja opiskeluhan kannattaa aina!


- Lopuksi haluan vielä kannustaa ihan jokaista teistä miettimään omia unelmiaan ja uskomaan omiin mahdollisuuksiin myös vuonna 2017, sillä sisulla ja päättäväisyydellä voi saavuttaa tuloksia, kun vain rohkeasti jahtaa unelmiaan! 


Happy New Year 2017

"CHASE YOUR DREAMS! "


-Sally-

14 kommenttia

 1. Sinulla on ollut vauhdikas vuosi, ja saat todellakin olla ylpeä ja onnellinen saavutuksistasi! Paljon onnea ja iloa uuteen vuoteen, ja on ihana seurata uuden kotinne valmistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kyllähän sitä hetken mielellään nauttiikin aikaansaannoksistaan.. kunnes on taas aika jatkaa aherrusta.

   Loistavaa Uutta Vuotta 2017!

   Poista
 2. Yksi hyvä asia johtaa yleensä toisiin hyviin asioihin, kuten sinun tapauksessasi uusi työ. Siitä sitä saa virtaa vaikka mihin. Toivon omaa virtapiikkiäni tulevalle vuodelle uuden työn merkeissä.

  Hyvää uutta vuotta sinulle Sari ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani, Tuija. Positiivinen kiire ei ole lainkaan ahdistavaa, vaan päinvastoin, tätähän minäkin ehdin toivoa koko vuoden 2015.

   Ihanaa Uutta Vuotta ja onnenkantamoisia 2017! Sunkin tähtihetkes odottaa, että saavut sen luo ;DD

   Poista
 3. Paljon onnea ja oikein ihanaa uutta vuotta! Tuo teidän talo on kyllä niin upea että!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Mekin tykätään ;DD

   Sisähommia rapsutellaan eteenpäin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Mutta on ihanaa, kun kevättä kohti mennään koko ajan.

   Poista
 4. Juuri niin olen itsekin alkanut elää, taakat ja raskaat ihmiset sekä turhat asiat jätetään taakse, sanoitpa sen hyvin!!
  Olet ollut super ahkera, olet samppanjasi ansainnut! Ja kiva, että jaksat vielä postaillakin. Ihana katsoa, kun teidän upea talo valmistuu!
  Oikein hyvää vuotta 2017 sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno oivallus, Jatta! ♥ Kannattaa luopua energiaa vievistä asioista ja ihmisistä, niin jää aikaa aidoille ja oikeille jutuille.

   Opiskelu ja itsensä kehittäminen kannattaa aina! Sen ei tartte välttämättä olla mitään suuren suurta, vaan ihan pienetkin jutut, kuten vaikka työväenopiston kurssit ym. on tosi kivoja tapoja laajentaa osaamista ja nauttia uuden oppimisesta.

   Poista
 5. Onnea, olet kyllä oikea supermimmi!
  Ihanaa ja onnekasta alkanutta vuotta sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Mä kirjoittelen sulle paremmalla ajalla kuulumisia. Huomenna on tärkeä päivä, johon tarvii valmistautua.

   PS. Kalenteri ym. saapuivat sovitusti. Postailen niistä piakkoin.

   Ihanaa Uutta Vuotta 2017!

   Poista
 6. Hieno blogi + kannustava ja aina niin positiivinen bloggaaja:)
  Täälläkin uskotaan unelmiin vaikka ero tuli jouluna ja iso omakotitalo jäi mun vastuulle..uskon tähän vaikka koville ottaakin yksinhuoltajana. Uskotaan unelmiin silti:)

  Kaikkea hyvää teille.
  T.Minna

  VastaaPoista
 7. Onnea, aika suoritus raksan keskellä!

  VastaaPoista
 8. Mahtavan vauhdikas ja upeiden muistojen täyttämä vuosi sinulla, onnea! Ja onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Ihan huippu vuosi sulla on takana ja mitä tämä vuosi tuokaan tullessaan.Olen täysin samaa mieltä, että energiaa vievät ihmiset/asiat saa jäädä ja tilalle voimaannuttavia ihmisiä. Unelmoida kannattaa aina. Asioilla on tapana järjestyä. Joskus se vaan kestää ja matkan varrelle tulee jos jonkinlaisia hidasteita. Hymysuin kohti kevättä. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★