Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MAALISKUUSSA 2019


Kevät on edennyt maaliskuussa isoin harppauksin ja meidän etupihalla asfaltti on jo kokonaan näkyvissä. Allergiat muistuttavat tehokkaasti olemassaolollaan ja muksujen fillarit ja lenkkarit on kaivettu esiin. Junior täytti tässä kuussa 16 ja peruskoulu loppuu tuotapikaa. Perheessämme on myös tämän kevään abi, jonka urakka on nyt jo hyvällä mallilla. Molemmilla on yhteishaku + kesätyönhaku päällä, toivotaan että tärppää ja mieluisia asioita rupeaa tapahtumaan. Oon tässä kuussa käynyt läpi vanhoja mappeja ja hävittänyt liki 20 vuotta vanhoja laskuja ja tiliotteita. Melkoista painolastia monessakin mielessä, mutta hirmu hyviä takan sytykkeitä. Hauskaahan niitä on ollut toisaalta katsoa, vanhoja palkkakuitteja ja kitkutteluja kotihoidontuella, mutta miksi ihmeessä kaikki (siis ihan kaikki!) on pitänyt säästää ja raahata nämäkin 40 mappia kaikissa lukuisissa muutoissamme... 

Kellot siirrettiin viime yönä kesäaikaan ja tämä sunnuntai tuntuu sen vuoksi armottoman lyhyeltä. Flunssaa pukkaa ja muut ovatkin meillä jo sairastaneet, mutta mä en aio antaa periksi. Harvoin otan päikkäreitä, mutta tänään leivoin rahkapiirakoita ja tein ruokaa hieman pidemmän kaavan mukaan, joten oli ihanaa käpertyä syönnin jälkeen sohvannurkkaan ja torkahtaa hetkeksi. 

- Tervetuloa huhtikuu!

6 kommenttia

 1. Tosi kauniin näköistä teillä kaikissa kuvissa.
  Sitä on monenlaista tohinaa, kun lapset on tossa iässä, meidän kuusi lasta on kaikki jo aikuisia ja muuttaneet pois kotoa, mutta kyllä ne silti tarvitsee isää ja äitiä (onneks) ja nyt on sitten noi niin rakkaat lastenlapset(5) eli touhua ja tohinaa riittää onneksi, mutta on myös omaa aikaa. Ihana elämän vaihe, niin kuin kaikki vaiheet.
  Nauti täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kyllähän lapset tarvitsevat meitä vanhempia isoinakin - ja joskus tulee sitten sekin aika, jolloin me tarvitsemme kovasti lapsiamme, kun ikääntymisen tuomat rajoitteet ovat arkipäivää. Silloin hyvistä ihmissuhteista on iso ilo!

   Poista
 2. Meillä kaikki kuusi lasta on jo muuttaneet pois kotoa, mutta ihan samanlaista se on silti :yhdellä koulu loppuu ,toisella taas alkaa, joku menee naimisiin, jonkun perheeseen on syntynyt vauva. Siis ihan samanlaista vanhemmuutta se on edelleen, se ei ikinä lopu.
  Mä tosi harvoin sairastan flunssia ym. ,mutta tänä talvena oli keuhkoputken tulehdus, johon piti syödä antibiootti kuuri.
  Liitin blogisi blogiluettelooni, lukijasi näköjään olinkin jo.
  Täällä on ollut kauhea takatalvi, mutta nyt näyttää, että tulis taas parempia ilmoja.
  Pitää vaan muistaa että joka ikinen vuosi kevät on lopulta voittanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tuli eilen tiistaina takatalvi tänne Pirkanmaalle! Viikonloppuna ehdittiin jo kaivaa grilli talvisäilöstä ja grillailla ekat makkarat, mutta ei ehkä olis kannattanut uhmata Sääukkoa ;) Täytyy ihan puuta koputtaa, ettei olla oltu kuin pikku flunssassa tänä keväänä, saas nähdä minkälainen allergiakausi on vielä edessä...

   Ihanaa kevättä! Räntäsateesta huolimatta.. Näähän on melkein kuin Juhannuskelit!

   Poista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Ihanaa viikonloppua.

   Elämä on ollut taas niin tapahtumarikasta, ettei oo ehtinyt blogiakaan päivittämään. Onneksi myös instagramin puolella voi seurata meidän metkuja @countrysally

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★