Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SODASTREAM SHE VOITTAJA


- Olipas ihana kuulla, että äiti on niin monen teistä innoittaja, esikuva ja ihailun kohde. Elämään ei tule ohjekirjaa mukana, niinkuin SodaStreamiin, mutta onneksi sitä varten meillä on äidit!

4 polvea meidän suvun naisia Avan ristiäisissä


Äidillä on erityinen paikka myös minun sydämessäni. Vanhin tyttäreni on myös yksi innoittajani. Hän on asunut jo pitkään omillaan ja on itsekin äiti. Hän soittaa ja lähettää usein viestejä, kun tarvitsee jotakin tietoa, ruokaohjetta, leivontaan liittyvää vinkkiä tai on kuullut jonkin jutun, uutisen, nähnyt kivan instakuvan, jännittää tulevaa tai on jotain esim. lapsen kasvatukseen tai sairastumiseen liittyvää asiaa. Ja se tuntuu minusta ihanalta, kun hän sanoo, että jos äiti ei tiiä, niin ei sitten kukaan.

Arvonnan voittaja

SodaStream She kampanjapullo + Spirit hiilihapotuslaite on arvottu hetki sitten ja onnekas voittaja jätti seuraavanlaisen kommentin: 

"Kuten ihanasti monet muutkin tässä ketjussa, ihailen kyllä eniten omaa äitiäni. Hän on kasvattanut minut yksinhuoltajana ja ollessani pieni käynyt läpi myös rintasyövän. Tajuan vasta nyt kuinka rankkaa sairauden ja rahan kanssa on varmasti ollut, sillä itse olen kokenut että minulla on ollut mahtava lapsuus. Julkkiksista ihailen esimerkiksi Kristen Belliä ja monia muita naisia :)

- Onnittelut Virve! Kiitos kaikille arvonnassa mukana olleille ja kiitos SodaStream Suomi. Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti voitosta. 


SodaStream toivoisi naisten tekevän ympäristöystävällisen muutoksen
siirtymällä kertakäyttöisistä juomapulloista uudelleenkäytettäviin.