Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LAKKIAISKUVAT MILJÖÖSSÄ


- Tytär toivoi, että minä ottaisin lakkiaskuvat hänestä - ja näin tehtiin.

Oli suuri kunnia saada ikuistaa tuore ylioppilas kuviin, niinpä kauniina toukokuisena lauantaina ajelimme Hatanpään Arboretum ruusutarhaan Tampereella. Ruusut eivät tietenkään vielä toukokuussa kukkineet, mutta Arboretum on ihana miljöö ja tarjoaa monia kuvauksellisesti hienoja paikkoja Pyhäjärven rannassa, myös monet hääparit ovat kuvauttaneet itsensä täällä.


"Hatanpään kartano valmistui vuonna 1885, ja kulki kartanon isännältä toiselle kunnes se myytiin vuonna 1912 Tampereen kaupungille. Kartanon alue on koko Suomen mittakaavassa historiallisesti, arkkitehtuurillisesti ja kulttuurisesti merkittävä ympäristö. 

Hatanpään tunnelmallinen ja vehreä puistoalue koostuu kolmesta eri puistosta, jotka ovat nimeltään Kartanopuisto, Ruusutarha ja Arboretum. Kummitustarinoiden värittämän kartanon loisteliasta vanhaa päärakennusta ympäröi Hatanpään Kartanopuisto jykevine vanhoine lehtipuineen. Kartanopuistossa on ajaton ja elegantti tunnelma, ja siellä voi hyvinkin kuvitella astuneensa ajassa taaksepäin menneille vuosisadoille."

Lähde: Hameenpuistonystavat.com

Etsi kuvasta orava

- Saatiin kymmenittäin hyviä kuvia, mutta hikikarpalot otsalla jouduimme välillä juoksemaan paria vihaista oravaa karkuun, kun puolustivat pesäpuitaan niin innokkaasti. 

Päivä oli muutenkin tosi kuuma ja helteinen. Ja vielä ennenkuin ruusu nuupahti, nappasimme muutaman kuvan muistoksi Tammerkosken lukion pihassa Tampereella, sillä ylioppilasjuhlapäivänä koulun pihassa oli valtaisa tungos. 


Ihanat muistot jäivät kuvauspäivästä, paljon naurua ja kuplivaa iloa, ja mikä parasta - ei tarvinnut kenenkään jännittää, onnistuuko studiokuvat vai ei, sillä otettiin ihan niin monta kuvaa kuin oli tarpeen. 

- Lakkiaispäivänä otimme sitten vielä kaverikuvia koululla ennen kuin kaikki kaunokaiset karkasivat omiin juhliinsa. ♡

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★